Skip to main content
Unknown Component
civid: 585abc7cf7d87a7717a647b8
name: plugins_common_social_share (widget)

Evje Og Hornnes

TripAdvisor rating of 3

3

Mineralparken overnatting

Book

Mineralparken Camping er utsmykket i kinesisk granitt og ligger i et naturskjønt og fredelig område ned mot elven Otra. Sanitæranlegget er av meget høy standard med romslige baderom og vaskerom. Tømmestasjon og strøm på alle plassene.

Velkommen til Mineralparken! Her er det mulighet for overnatting på bobilcamp eller i laftehus.

Bobilcampen har utsmykking i kinesisk granitt og nydelig beliggenhet ned mot elven Otra. Sanitæranlegget er av meget høy standard med romslige baderom som inneholder dusj og toalett, vaskerom med vaskemaskin, vaskekum og tørketrommel. Mineralparken Bobilcamp er en meget oversiktlig og familievennlig camping, der barna kan boltre seg i Mineralparkens store lekeplass og skulpturpark.

For de av våre gjester som ønsker overnatting innendørs, kan vi tilby overnatting i laftehus fra 1700-tallet. Her kjenner man lukten av gammelt tømmer og får på nært hold se konstruksjonen på et gammelt Setesdalshus. Det er store, koselige familierom med utsikt over parken, og alle rommene har gratis trådløst Internett og TV. I huset er det felles dusj/wc, vaskemaskin og tørketrommel. Setesdalshuset ligger på et tun med flere andre gamle laftehus fra området, og fra forskjellige tidsperioder. Å våkne opp her en vakker sommermorgen vil gi en uforglemmelig opplevelse!

Last updated: 11/21/2023

Source: Setesdal

Mineralparken overnatting

Book

Sider du nylig har besøkt