Skip to main content
Unknown Component
civid: 585abc7cf7d87a7717a647b8
name: plugins_common_social_share (widget)

Bygland

TripAdvisor rating of 4.5

28

Neset Camping

Neset Camping er en 4-stjernes campingplass med nydelig plassering ved Byglandsfjorden, 12 km fra Evje sentrum.

Neset Camping er en 4-stjerners campingplass som ligger rolig og naturskjønt til på et nes ute i den 40 km lange Byglandsfjorden. Plassen ligger ved Rv 9 i nedre Setesdal, 13 km nord for Evje.

Alle veier på plassen er asfalterte, og den egner seg godt til både telt, campingvogner og bobiler. Det er over 200 plasser med strøm og kabel-tv- tilkobling for de som ønsker dette. Det er 31 campinghytter med plass til 4-8 personer. Rundt på området er det 3 separate moderne sanitæranlegg med vaskemaskiner, tørketromler og badstu.

Neset Camping har egen kolonialbutikk, og her selges også øl av klasse D. I høysesongen er plassens kafe åpen.

Campingplassen har ca. 1600 m strandlinje med gode bademuligheter fra sandstrender, eller via vannsklie ut på dypt vann. Byglandsfjord konkurrerer ofte med Nesbyen om å være det varmeste stedet i Norge, og badevannet pleier hvert år å bli fra 18 til 23 grader varmt.

Det er forskjellige merka turløyper i området. Vi arrangerer elgsafari og garanterer at du ser elg. Minimum 6 personer. I nærliggende områder er det flere muligheter for selv å lete etter forskjellige mineraler, og Evje Mineralsti er spesielt tilrettelagt for dette. Man kan også besøke det lokale museum som har flere lokale, rikholdige mineralsamlinger utstilt.
Vi har utleie av robåter, kanoer, kajakker og sykkelbåter. Byglandsfjorden gir muligheten til flere dagsturer med kano. Klatrekurs og raftingturer tilbys også i området. Hele vassdraget gir gode fiskemuligheter, og i tillegg til ørret har man gode sjanser for å fange den spesielle Byglandsfjordbleka, som er dverglaks og som bare finnes der. For de som ønsker det kan vi også tilby muligheten for fiske med garn i visse områder. I flere fjellvann kan man løse eget fiskekort, og prøve seg etter storørreten.


Velkommen til hyggelig opphold i nedre Setesdal!

Last updated: 03/26/2024

Source: Setesdal

Neset Camping

Sider du nylig har besøkt