Skip to main content
Unknown Component
civid: 585abc7cf7d87a7717a647b8
name: plugins_common_social_share (widget)

Evje Og Hornnes

TripAdvisor rating of 4.5

105

Rafting i Evje med TrollAktiv

Book

Aktivitetsbedriften TrollAktiv i Evje har nesten 30 års erfaring og er en av Norges ledende leverandører av utendørsopplevelser.

Rafting hos TrollAktiv i Evje er spennede, trygt, og passer for både familier med både yngre og eldre barn, og grupper som ser etter mer action. De tilbyr både familierafting i roligere stryk – Explorer Rafting, og en mer actionfylt rafting – White Water Rafting. Før turen starter, møter du din guide og får en gjennomgang av instrukser og sikkerhetsprosedyrer. Så er du klar for høydepunktene i strykene – med innslag av mye lek, moro, bading og surfing nedover den vakre Syrtveitsfossen.

Kan jeg rafte?

Man må være over 120cm for Explorer Rafting / 140cm for White Water Rafting.

Hvor lang tid?

2-3 timer.

Når?
April–oktober er hovedsakelig sesong for rafting, men grupper kan booke i desember på forespørsel visst det er ønskelig. Juni-august er høysesong der de tilbyr opptil 4 turer hver dag – kveldstur er mulig å booke ved minimum 5 personer.

Top tips:
Familierafting kombinert med vårt nye Adventure Pass gjør en flott kombinasjon! Adventure Pass består av et utvalg morsomme aktiviteter. For eksempel: Klatrepark, pumptrack, bag jump, adventure golf, tube jump og frisbeegolf.

Last updated: 02/12/2024

Source: Setesdal

Rafting i Evje med TrollAktiv

Book

Sider du nylig har besøkt