Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Video Thumbnail - youtube - Hovden på sitt beste

Vinter i Fjellbyen

muteplay/pauseplay/pause
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Hovden - fjellbyen på toppen av Setesdal

Hovden er den største skidestinasjonen i denne delen av Norge. Med moderne alpinsenter, kreativ terrengpark og milevis med langrennsløyper i majestetisk høyfjellsnatur samt gode overnattingsmuligheter, er Hovden en komplett destinasjon. 

Hovden tilbyr 170 kilometer med langrennsløyper som blir preparert daglig. Alt fra skogsløyper i lavlandet til høyfjellsløyper i åpent terreng, så her finner du garantert noe som passer for deg.
Hovden Alpinsenter har nedfarter tilpasset alle nivåer, og noen av disse er flombelyste under kveldskjøringen.
Hovden Badeland & Spa er et helårsåpent paradis for barn i alle aldre, og selv i 30 minusgrader kan du svømme utendørs i vann som holder 30 plussgrader.

Overnattingsmulighetene er mange, alt fra enkle campinghytter til leiligheter og hytter basert på selvhushold og hotellrom med full pensjon. Felles for nesten alle bosteder er at det er gangavstand til langrennsløyper, alpinsenter og andre aktiviteter. Det er også kort avstand til spisesteder og forretninger på Hovden.

 

Ja takk, begge deler

Skirapport og webcam

Når skiene slenges veggimellom 

Mat og drikke på Hovden

Overnatting 

Hovden om sommeren

Your Recently Viewed Pages