Reiseinformasjon til Sirdal

Sirdal ligger helt vest i Vest-Agder fylke, det er kort avstand fra både Stavanger og Kristiansand.

Sirdals hjemmeside

 sirdal.no

Avstand og kjøretid med bil til Sirdal

 • 100 km fra Stavanger - kjøretid ca. 1 t 30 min 
 • 119 km fra Kristiansand- kjøretid ca. 2 t 45 min
 • 340 km fra Oslo (kun sommer) - kjøretid ca. 6 t
 • 480 km fra Oslo (vinter) - kjøretid ca. 7 t
 • 280 km fra Bergen - kjøretid ca. 4 t 30 min

Kjører du fra Stavanger og Sandnes kjører du E39 til Ålgård, og tar til venstre ved Edlandsvatnet (Ålgård) hvor du følger riksvei 45 til Sirdal (Sinnes). Skal du til Tonstad følger du E39 til Helleland og videre Rv. 42 til Tonstad.

Fra Arendal og Kristiansand kjører du E18/E39 til Flekkefjord, deretter Rv. 466 til Sandvatn, så Rv. 42 til Tonstad og evt. Rv. 468 til Sinnes. I sommersesongen (slutten av mai-november) kan en kjøre Rv. 9 fra Kristiansand til Nomeland, og herfra Suleskarvegen vestover til Sirdal.

Fra Egersund kjører du Rv. 42 til Tonstad.

Fra Oslo er det kortest å kjøre E18 til Drammen, deretter E134 til Kongsberg-Notodden-Seljord- Høydalsmo. Deretter Rv. 45 til Dalen og Rotemo, herfra Rv. 9 til Nomeland, deretter Suleskarvegen vestover. NB! Suleskarvegen er kun åpen fra slutten av mai til november. Vinteruten fra Oslo til Sirdal går E18/E39 langs kysten til Drammen-Sandefjord-Larvik-Porsgrun-Arendal-Krisitansand og Flekkefjord.

Fra Bergen kjører en sommerstid (slutten av mai-november) E16 til Indre Arna og Trengereid, herfra Rv. 7 til Norheimsund og Kvanndal. Fra Kvanndal tar en ferje over Hardangerfjorden til Utne, kjører Rv. 550 til Odda, Rv. 13 til Skare, E134 til Røldal og Haukeligrend, Rv. 9 til Hovden og Nomeland, før en kjører Suleskarvegen vestover til Sirdal. Vinteruten fra Bergen går lang kysten på E39 til Halhjem, herfra med båt til Sandvikvåg, videre på E39 til Leirvik, Aksdal, Bokn og Arsvågen. Herfra med ferje til Mortavika og videre på E39 (Rennfast) til Stavanger.

 

Bestill transport og overnatting nå

Laveste pris garanteres av BookNorway.

 • Fly
  Søk blant alle flyvninger i Norge.
 • Leiebil
  Søk etter leiebil og sammenlign priser på alle norske reisemål.
 • Hytter og feriehus
  Søk blant mer enn 2500 hytter og feriehus.
 • Hoteller
  Søk etter hotell i hele Norge.