Overnatting i Sirdal

I Sirdal tilbys overnatting på hotell midt i løypenettet, hytter med tilgang til basseng, campingplass med minigolfbane og utrustende fjellstuer.

Sirdals hjemmeside

 sirdal.no

Hoteller

Sirdal Høyfjellshotell
Sirdal Høyfjellshotell er nyoppusset og har 65 rom, hotellet ligger midt i turløypenettet og like ved Fidjeland Skitrekk. Hotellet har stor restaurant og bar med alle rettigheter, samt svømmebasseng, badstue og kursfasiliteter.

Tlf: 38 37 74 00
E-post: booking@hotel.as

Byrkjedalstunet 
Byrkjedalstunet har 25 rom, der norsk særegenhet står i sentrum. Her tilbys overnatting i idylliske småhus inspirert av 1800-tallet. Rommene er nydelig innredet med den komforten som hører moderne tid til. Hotellet har også vandrehjem.

Tlf: 51 61 29 00
E-post: post@btunet.no

Camping - hytter - rom

Tonstadli
Tonstadli Ferie, Kurs og Misjonssenter med 27 rom, fire komforthytter og to enkle campinghytter har et bredt tilbud for overnatting. Det er mulig å leie hytte, eller hotellrom med frokost. Gode muligheter for rimelig overnatting for grupper. Tonstadli ligger en kilometer fra Tonstad sentrum i naturskjønne omgivelser.

Tlf: 38 37 74 80/918 61 534
E-post: post@tonstadli.no

Sageneset Feriesenter 
Sageneset Feriesenter ligger i idylliske omgivelser på en halvøy mellom Tjørhom og Solheim og tilbyr overnatting i koselige hytter. Feriesenteret har innendørs basseng og sauna, samt utendørs vannsklie. Sageneset er tilknyttet langrennsløypenettet og har belyst akebakke for barn.

Tlf: 38 37 13 00
E-post: feriesenter@sageneset.no

Haugen Hytteutleie og Camping 
Haugen Hytteutleie og Camping har hytteutleie med tilhørende kafeteria og kiosk. Aktiviteter som minigolfbane, lekeplass og utleie av kanoer og sykler tilbys. Vinterstid tilbys utleie av langrennsski, flombelyst akebakke for barn og skiløyper i umiddelbar nærhet.

Tlf: 38 37 12 83
E-post: h-kio@online.no

Sirdal Hytteformidling
Sirdal Hytteformidling formidler private hytter og leiligheter i området Ådneram til Omlid. Hyttene finnes i flere priskategorier.

Tlf: 990 33 531
E-post: post@sirdal-hytteformidling.no

Fidjeland Hytteutleige
Fidjeland Hytteutleige leier ut tre hytter i flotte omgivelser på Fidjeland. Alle hyttene er velutstyrte med plass til mellom fem og åtte personer. Om sommeren er det mulig å fiske og låne båt. Fint terreng for fotturer i nærheten. Vinterstid går det preparert skiløype rett forbi hyttene. Det er gangavstand til Fidjeland skitrekk og Sirdal Høyfjellshotell.

Tlf: 38 37 11 69/41 20 33 27
E-post: fidjeland_hytteutleige@yahoo.no

Lindeland Camping 
Lindeland Camping tilbyr rimelig overnatting i flotte omgivelser. Huset har seks utleierom med felles stue og kjøkken. I tillegg er det tilrettelagt for oppstilling av campingvogner, bobiler og telt. Separat fellesanlegg med dusj/WC. Lindeland camping har eget gårdsmuseum og utsalg av lokale husflidsprodukter. Gratis fiske til alle som overnatter.

Tlf: 92 41 91 42
E-post: Karintove@powermail.no

Suleskard Fjellsenter
Suleskard Fjellsenter ligger flott til ved vannet i Suleskar. Fjellsenteret tilbyr overnatting i hytter og er et ypperlig overnattingssted for dem som vil oppleve Suleskarvegen og Lysefjorden. Suleskard Fjellsenter tilbyr utleie av sykler og kanoer, og har dagligvarebutikk rett ved.

Tlf: 38 37 11 13/952 28 572
E-post: fjellsenter@suleskard.no

Overnatting på fjellet

Stavanger Turistforening
Stavanger Turistforening tilbyr overnatting i 35 DNT-hytter i Sirdal- og Ryfylkeheiane. Hyttene er åpne for alle som ferdes i fjellet, og det finnes både betjente, selvbetjente og ubetjente hytter. Mellom hyttene er det tilsammen 1150 kilometer oppmerkede ruter, og disse er tilknyttet andre turistforeningers rutenett. Store deler av løypenettet (450 kilometer) blir også kvistet i vintersesongen.

Tlf: 51 84 02 00
E-post:  informasjon@stavanger-turistforening.no

Kristiansand og Opplands Turistforening
Kristiansand og Opplands Turistforening (KOT) har 12 DNT-hytter i Sirdal- og Setesdalsheiane. Hyttene er utbetjente, selvbetjente og delvis betjente. Mellom hyttene er det merkede løyper, og hyttene er åpne for alle. Kvinen er KOTs selvbetjeningshytte i Sirdal, hit kommer du via merket løype fra både Haugen og Donsen. Om vinteren er det kjørt løype fra Solheim til Kvinen og kvistet videre inn i Setesdalsheiane.

Tlf: 38 12 07 50
E-post: mail@kot.no

Statskog 
Statskog tilbyr overnatting i 18 ubetjente hytter i Sirdal- og Setesdalsheiane som alle er tilknyttet flott turterreng med gode fiskemuligheter. Hyttene må forhåndsbestilles, se hytteoversikten på statskog.no. Hyttene kan bookes online på inatur.no.

Tlf: 07 800
E-post: post@statskog.no

Annen overnatting

 • Ådneram Hytteutleie - langtidsutleie 
  Tlf: 95 20 44 00
 • Bakken Gård - vintercamping 
  Tlf: 38 37 12 51
 • Mydland Camping - vintercamping 
  Tlf: 97 76 46 72
 • Kalveløa Camping - vintercamping 
  Tlf: 975 03 777

 

Bestill overnatting og transport nå

Laveste pris garanteres av BookNorway.

 • Hoteller 
  Søk etter hotell i hele Norge.
 • Hytter og feriehus
  Søk blant mer enn 2500 hytter og feriehus.
 • Fly 
  Søk blant alle flyvninger i Norge.
 • Leiebil  
  Søk etter leiebil og sammenlign priser på alle norske reisemål.