Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
Kristiansand Kristiansand
Credits
Kristiansand.
Photo: Adam Read (c) Visit Sørlandet
Campaign
Partner
Ad

Gode priser på overnatting og opplevelser

Finn supre tilbud på overnatting og aktiviteter på Sørlandet. Billig overnatting, kampanjepriser og tilbud fra hele Sørlandet. 

Gourmetgolf på The Bølgen & Moi Hotel Utsikten 

Bli med på et herlig gourmetgolfopphold på The Bølgen & Moi Hotel Utsikten. Prisen på 1450,- per person inkluderer Green Fee, 5-retters gourmetmiddag på hotellet (eksl. drikke), overnatting i suite med balkong (2 personer), frokost og overraskelse fra Trond Moi. 

Høsttilbud på Sørlandet Feriesenter

Overnatt i hytte på Sørlandet Feriesenter for kun 800,- pr. natt og få båt med på kjøpet under hele oppholdet (du betaler kun for bensin). Tilbudet gjelder ved bestilling av minst tre netter, og gjelder hytter type B, med plass til 4+2 personer. Hyttene har dusj, wc og fullt utstyrt kjøkken. 

Familietilbud på Strand Hotell Fevik, inkludert to-retters middag

Ta med hele familien til Strand Hotell Fevik i høst. Inntil to voksne og to barn i dobbeltrom med utsikt mot sjøen eller i leilighet med egen terasse til kun 1995,- pr. natt. Tilbudet inkluderer frokost og to-retters middag. 

Bestill familietilbud med frokost og to-retters middag på Strand Hotell Fevik.

Nattomvisning på Lindesnes Fyr

Hver fredag fra 16. september og ut oktober blir det nattomvisning med guide på Lindesnes Fyr. Her kan du bli med på en helt spesiell omvisning på Norges sydligste punkt. Fyrlinsesuppe og kaffe er inkludert i prisen på 149 kroner pr. person. Kontakt Lindesnes Havhotell for pakketilbud med overnatting og transport. 

Tilbud på aktiviteter og opplevelser

Aktiviteter og opplevelser på Sørlandet

Arrangementer på Sørlandet

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad