Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Trøndelag Trondheim Stjørdal

Steinvikholmsommer

Overview

Bli med på Steinvikholmsommer! I sommer åpner vi slottet til den gamle erkebiskopen med aktiviteter for liten og stor.

Slottet er åpent daglig fra 1. juli til 15. august. Tre søndager blir det dessuten full aktivitet med ridderskole og heraldisk verksted. Det blir også andre varierte aktiviteter som våpenkamp med Bispeliden, ponniridning og ansiktsmaling. Og vi lar barna få prøve seg på steinhugging og brikkevev. Vi fyller dessuten borggården med ulike middelalderleker som liten og stor kan ta i bruk! 

PROGRAM FOR STEINVIKHOLMSOMMER
Sommersesongen starter med et brak søndag 1. juli. Da kommer blankvåpengruppen Bispeliden på besøk. Det blir flere mindre showkamper i løpet av dagen og sverdkjemperne står klare til å utfordre de nyslåtte ridderne av Steinvikholm til dyst.

Søndag 22. juli kommer steinhugger Henrik for å lære barna å hugge i stein og vi går på jakt etter steinhuggermerker i erkebiskopens gamle slott. Ridderne får prøve seg til hest, da det også vil være ponniridning denne dagen.

Søndag 19. august blir det brikkevevverksted. Også denne dagen blir det ponniridning og kanskje dukker det opp vikinger og andre slosskjemper. Følg oss på Facebook for oppdatert program.

Alle familiesøndager blir det ridderskole og det vil bli mulig å male sitt eget skjold i Heraldisk verksted. Vi har dessuten kjøpt inn flere aktivitetsleker som både liten og stor kan leke seg med. 

RIDDERSKOLE
På ridderskolen lærer man via lek om slottets historie og dets viktige rolle i en turbulent tid i norsk historie. Barna får bruke kunnskapen de har lært på en morsom måte og blir til slutt slått som riddere av Steinvikholm!

Ridderskole kl 12.00 og 15.00, alle tre dager, varighet ca 75 min. Max 20 barn per time. Påmelding skjer i billettluken ved kjøp av billetter, her er det først til mølla. Ridderskolen er inkludert i inngangsprisen.

DAGLIGE OMVISNINGER
Slottet er åpent hver dag fra 1. juli- -15. august, kl 11-17. Omvisninger fås ved henvendelse i billettluken. Vårt lokallag Steinvikholms venner har ansvar for omvisertjenesten!

  • Last Updated: 21.06.2018
  • Source: Trøndelag Reiseliv AS
Dates

søn 19. august 2018 12:00 16:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Steinvikholmsommer
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad