Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Telttur med kajakk, bålkos og gode historier i Vegaøyan Verdensarvområde.

Det blir padling, matlaging i det fri, kos rundt bålet, overnatting i telt og kanskje allsang. Strandhugg på flere av de 6.500 øyene i Unesco Verdensarv-området. Gode historier fra livet i øyene før og nå.

Send inn forespørsel via skjema  Book pakken online (4250,-)

Kart: 2 dagers padletur på Vega

Turopplegg og booking

Sesong: Mai - September
Sted: Brønnøysund / Vega
Antall dager: 2
Antall personer: Minimum 4 personer, maks 12 personer.
Krav til ferdigheter: Turen krever at du har padlet kajakk før. 

Pris per person fra kr. 4.250,-
Inkludert i prisen er følgende: Komplett kajakkutstyr inkludert drakt, telt/underlag/sovepose, 2 lunsjer, 1 middag på bål og 1 frokost, besøk på Verdensarvsenteret og Kystlagets Brygge, guide på hele turen.

Program

Ankomst med fly til Brønnøysund. Hurtigbåten til Vega går fra sentrum.  Turen starter ved Vega Verdensarvsenter på Gardsøya.T uren tar deg ut i en verden der utsikten nedover er like fin som bortover og oppover. I kajakken kommer du tett på verdensarven og finner roen.

Det blir padling, matlaging i det fri, kos rundt bålet, overnatting i telt og kanskje allsang. Strandhugg på flere av de 6.500 øyene i Unesco Verdensarv-området. Gode historier fra livet i øyene før og nå.
 

Dag 1

Kl.10.00 oppmøte, utdeling og tilpassing av utstyr.
Vi padler sammen ut i Unesco området mot vårt mål som er Store Emårsøy. I løpet av turen gjør vi strandhugg og spiser lunsj. Før kvelden kommer skal vi prøve fiskelykken.Vi tilbereder bålmiddagen  sammen. 

Dag 2

Frokost før vi padler ut i Verdensarvområdet. Vi gjør flere strandhugg og kommer tett på livet i øyan. Turen slutter med lunsj og et besøk på Vega Kystlag sitt museum på Vegstein Brygge ca. kl. 14.00

 

Se også disse nyhetene for 2019

To friske kajakkturer med guide for både nybegynnere og erfarne padlere, to sykkelturer med utgangspunkt i Brønnøysund, og en fantastisk tur til verdensarvøya Vega der du blir guidet ut i øyriket.