Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Kajakk på Vega
Kajakk på Vega.
Photo: Terje Rakke
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Bli med i kajakkriket rundt Brønnøysund og Vega.

Først Intro-kurs, så tur blant 10.045 øyer, holmer og skjær. 
Nå har du muligheten til å lære deg å padle kajakk. Du trenger ingen forkunnskaper. Turen starter med opplæring og gode råd om teknikk. Du er nå klar til helgas padleturer i øyriket rundt Brønnøysund og Vega. 

Bestilling og turopplegg

Kart: Din første kajakktur

Turopplegg og booking

Datoer: 9.-10. mai, 23.-26. mai, 13.-16. juni, 20.-23. juni 
Sted: Brønnøysund / Vega
Antall dager: 4
Krav til ferdigheter: Ingen forkunnskaper nødvendig. Etter å ha tatt introduksjonskurset får du Våttkort trinn 1 sertifisering fra Norges padleforbund.

Pris per person fra kr. 11.500,-
Inkludert i prisen er følgende: Overnatting 2 netter i rorbu ved Norsk Havbrukssenter og en natt på Vega Havhotell inkludert 5-retters middag, 4-timers intro-kurs, komplett kajakkutstyr 2 dager, 2 lunsj og 3 middager, padling med guide fredag og lørdag. 

Program


Du ankommer Brønnøysund torsdag ettermiddag. Innsjekk i rorbu på Toft i Brønnøysund. Vi tester utstyr og gjør oss klar til helgas aktive ferie. 

Fredag starter med 4 timers intro-kurs, etterfulgt av en guidet padletur. 

Lørdag reiser vi til Vega. Kajakken står klar ved ankomst og guiden tar deg med på padletur rett ut i verdensarven.  Vi tar det rolig, mange stopp underveis, strandhugg, matlaging og kos rundt bålet. 

Søndag  kan du velge å ta det rolig og utforske Vega og verdensarven på land. Har du lyst til å padle mer, så rekker du en padletur før hjemreise på ettermiddagen. 
 

Se også disse nyhetene for 2019

To friske kajakkturer med guide for både nybegynnere og erfarne padlere, to sykkelturer med utgangspunkt i Brønnøysund, og en fantastisk tur til verdensarvøya Vega der du blir guidet ut i øyriket.