Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search

Sjømathelg i Brønnøysund

Kortferie langs Kystriksveien
Her står vin og sjømat på menyen, i en kombinasjon av barske opplevelser nært havet. Maten som serveres kan ikke bli ferskere. Du får anledning til å fange den selv, tilberede og bare nyte fantastiske og ekte smaker.
Sjømathelg i Brønnøysund Sjømathelg i Brønnøysund
Sjømathelg i Brønnøysund.
Photo: Hildurs Urterarium

Bli med på sjømatweekend ...

Kom og opplev ekte og fersk sjømat. Vi arrangerer ”Sjømatweekend” på gitte datoer: 9.-11. februar, 16.-18. februar, 2.-4. mars, 16-18. mars, 23.-25 mars

Fredag

Ankomst på ettermiddagen. Dere sjekker inn på Thon Hotell i Brønnøysund. Turen går så videre til Norsk Havbrukssenter. Du vil lære om hvor maten kommer fra, og ta del i måltidet på en annerledes måte! Hva med å lære å filitere, tilberede og dandere ekte sjømat fra det største matfatet kysten har å by på.   

Lørdag

Torghatten – det sagnomsuste fjellet. Vi går opp og igjennom hullet og ned til stran-da. Her skal vi sanke hjerteskjell som blir en del av kveldens måltid. Vi nyter en god havlunsj. Resten av dagen kan du rusle rundt i den lille kystbyen. Gå på kafé, shoppe eller vandre langs kaikanten. 

Kom glad inn til Hildurs Urterarium som byr opp til et festmåltid med 7 retters sjømeny. I tillegg til våre egne hjerteskjell, garanteres både kamskjell og kongekrabbe. Ellers blir det raffinert delikatesse der sjøsmaken setter følelser og nytelse i sving. Med levende lys og fyr i peisen er rammen satt. 

Søndag

Brønnøysund har et fantastisk friluftsområde som ligger nært sentrum. Du kommer tett på en idyllisk strandflate med utsikt over små øyer og høye fjell. Søndag formiddag skal vi gjøre som lokalbefolkningen, vi går til Klubben. Turen er på ca. 8 km. Vi raster og slår av en prat rundt bålet mens vi nyter utsikten av Torghatten. 

Turopplegg

Datoer vinteren 2018:
9.-11. februar
16.-18. februar 
2.-4. mars
16-18. mars
23.-25 mars

Sted: Brønnøysund
Til/Fra: Widerøe med fly fredag, og tilbake søndag. Flere daglige flyvninger. 
* Alternative tider er mulig.
Antall personer: 2 - 20 personer.
Transportmiddel: Fly
Pris: Fra kr. 3500,- per person.

Prisen inkluderer: 2 overnattinger i dbl.rom inkl frokost. 2 middager og 1 lunsjservering, transport mellom stedene. Passer for 2-20 personer. Ferie/fritid, business. 

* Pris beregnet ut fra overnatting i dobbeltrom.

Book pakken her

Book fly her

Flyer sjømathelg

Last ned flyer.