Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Trekk mot Nord
Trekk mot Nord.
Photo: Torleif Hansen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Opplev verdensarvøya Vega

Opplev fuglesang, verdensarv og mat som hører årstiden til. Møt folket, kulturen og fuglene i Unesco området rundt Vega.

Bestilling og turopplegg

Opplev verdensarvøya Vega

Turopplegg og booking

Sesong: 1. april - 10. mai
Sted: Brønnøysund / Vega
Antall dager: Torsdag - Søndag, 4 dager / 3 overnattinger.
Antall personer: Minimum 4 personer, maks 12 personer.

Program:

Torsdag: Ankomst Brønnøysund, båt til Vega, Vega Verdenasarvsenter.
Fredag: Båttur ut i øyriket. Lær om verdensarven.
Lørdag: Guidet tur på Vega - ut i naturen.
Søndag: Vega - Brønnøysund, hjemreise.

Pris per person fra kr. 7980,-
Inkludert i prisen er følgende: 3 overnattinger på vega Havhotell, kveldsmat torsdag, 2 middager, matpakker til lunsj fredag og lørdag, båttur og guiding i øyriket, kjentmann/guide alle dagene, transport til/fra under hele oppholdet, guiding på verdensarvsenteret. 

Program

Torsdag

Ankomst med fly til Brønnøysund. Hurtigbåten til Vega går fra sentrum. Ved ankomst på Vega går turen videre til Vega Verdensarvsenter. Her får du møte Vegafolket og høre historier fra livet i øyan. Vi lager og spiser tradisjonsmat sammen.

Fredag

Etter en smakfull frokost på Vega Havhotell tar vi deg med på en vandring inn i fuglenes rike.  Om ettermiddagen drar vi ut i øyriket. Vi besøker et egg og dunvær hvor vi kommer tett på fuglene. Tidlig på våren samler de seg i store flokker før hekketiden starter. Ærfuglen har tradisjonelt vært en verdsatt ressurs. For øyværingene var egg en kjærkommen proteinkilde og  dun var en viktig inntektskilde. 

Lørdag

Vi går i utmarka, har med oss matpakke og termos. Vi nyter stillheten, freden og fuglesangen. Om kvelden er det duket for en femretters festmiddag av vårens beste råvarer. Vega Havhotell på sitt beste!

Søndag

Vega Havhotells beste frokost. En liten rusletur i nærområdet på egen hånd. Tid til å ta farvell med vertskap og Vega. Avreise før lunsj og hjemreise. 

 

Se også disse nyhetene for 2019

To friske kajakkturer med guide for både nybegynnere og erfarne padlere, to sykkelturer med utgangspunkt i Brønnøysund, og en fantastisk tur til verdensarvøya Vega der du blir guidet ut i øyriket.