Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Fly & Bike
Fly & Bike.
Photo: Olav Breen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Plukk opp sykkelen på flyplassen

Nå kan du fly inn til Namsos, Rørvik, Brønnøysund, Sandnessjøen og Bodø og plukke opp og levere syklene på flyplassen. Enklere blir det ikke å komme seg til verdens vakreste kyst. I samarbeid med Widerøe flyveselskap og de ulike turistkontorene tilbyr vi konseptet vi kaller Fly & Bike.

Hva er Fly & Bike ?

På de flyplassene som er oppgitt som Fly & Bike flyplasser kan du plukke opp og levere syklene på flyplassen (mot et gebyr). Det er selvfølgelig også mulig å plukke opp syklene ved utleiestedet - en del ønsker dette pga. tilpassing av utstyr. I vår online booking finner dere alle Fly & Bike utleiesteder og også flere andre utleiemuligheter langs Kystriksveien.

Turplanlegging og hjelp

Vi på Kystriksveien Info-center hjelper gjerne til med turplanlegging mellom Steinkjer (Trondheim) og Bodø. Har dere praktiske spørsmål enten om Fly & Bike eller sykkelutleie - så ta kontakt på 74 40 17 17 eller epost.

Fly & Bike Helgelandskysten

Langs Helgelandskysten finner dere flyplasser i Brønnøysund og Sandnessjøen, og en av de mest populære rutene (Øyhopping på Helgelandskysten) går mellom disse to knutepunktene. Se turforslag på denne siden.

Den store fordelen her er at det er mulig å leie på den ene flyplassen og levere på den andre, noe mange benytter seg av.

Fly & Bike Namdalskysten

På den sørlige delen av Kystriksveien tilbyr flyplassene i Namsos og Rørvik Fly & Bike. Nyhet i 2016 er enveisleiemulighet mellom Namsos og Brønnøysund eller Sandnessjøen. Ruteforslag for denne turen kan hentes fra "Hele Kystriksveien på sykkel".

Fly & Bike Bodø

Bodø begynner å bli meget populært som startsted og her er ofte turmålet Lofoten. Men, det en del ikke er klar over at en også fra Bodø har tilgang til Helgelandskysten via hurtigbåten Nordlandsekspressen som har daglige avganger helt ned til Sandnessjøen. Ta kontakt, så hjelper vi med turforslag.