Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Med sykkel langs Kystriksveien
Med sykkel langs Kystriksveien.
Photo: Olav Breen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Dag for dag

Turen kan også starte i Steinkjer ved å sykle langs FV 17 (80 km), eller langs “Villmarksruta”. Den turen er en drøy dagsetappe.

Oversikt dag for dag:

Dag 1: Namsos - Jøa (30 km)
Dag 2: Jøa - Abelvær - Rørvik (38 km)
Dag 3: Rundturer Rørvik - Leka.
Dag 4: Leka rundt (30 km)
Dag 5: Leka - Bogen - Vennesund (41 km)
Dag 6: Vennesund - Brønnøysund (58 km)
Dag 7: Brønnøysund - Vega (31 km)
Dag 8: Vega - Herøy (20 km)
Dag 9: Herøy - Dønna (50 km)
Dag 10: Dønna - Sandnessjøen - Nesna (Kilboghamn)
Dag 11:  Nesna (Kilboghamn) - Forøy - Vassdalsvik - Ørnes
Dag 12: Ørnes - Sandhornøy - Kjøpstad/Kjellingstraumen (77 km)
Dag 13: Kjøpstad - Saltstraumen - Bodø (66 km).

Bagasjetransport

Kystriksveien Reiseliv tilbyr bagasjetransport på Namdalskysten (Namsos - Leka) og mellom Brønnøysund og Sandnessjøen inkl. Vega, Herøy og Dønna.  Om du skal sykle hele Kystriksveien må du med andre ord frakte din egen bagasje. Om dere er en gruppe på minimum 6 personer kan bagasjetransport tilbys lags hele strekningen.  

Les mer om bagasjetransport her.

Bli inspirert

Det er mange som har syklet Kystriksveien før, og som har gode tips til turen. En av disse er Trygve Pløhn - på hans turblog kan dere finne  turbeskrivelser fra flere av Kystriksvei-turene sammen med mange nyttige tips. 

I reiseskildringa Langt langsomt tar Lars Erik Sira oss med på en 1100 kilometer lang sykkeltur langs Kystriksveien. Boka har fått veldig gode tilbakemeldinger fra syklister som har tatt turen, så den anbefales på det sterkeste. Boka kan kjøpes her.

Sykkelutleie langs Kystriksveien

Det er mange muligheter for å leie sykler langs Kystriksveien. Kystriksveien Reiseliv er behjelpelig med å organisere enveisleie langs hele Kystriksveien, ta kontakt på telefon 74 40 17 17 for informasjon om enveisleie. Eller kontakt oss på post@kystriksveien.no .

I samarbeid med Widerøe’s Flyveselskap tilbyr vi Fly & Bike fra flyplassene i Namsos, Rørvik, Brønnøysund, Sandnessjøen og Bodø.  Dette innebærer at du kan hente og levere sykkelen på flyplassen. 

Turplanlegging

Om dere trenger hjelp eller tips til å planlegge turen, så ta gjerne kontakt på Tel:  74 40 17 17    /   post@kystriksveien.no

Transport - reisen til og rutetider

Det går daglige flyvninger til Namsos, Bodø, Sandnessjøen og Brønnøysund fra Oslo og Trondheim. For rutetider se wideroe.no. Daglig bussforbindelse mellom Trondheim og Namsos, og til Brønnøysund via Grong. Tog til Mosjøen nord/sørfra, og buss videre til Sandnessjøen.

For oversikt over båtruter, besøk backpacker17.com 
 

Hurtigbåt og sykkel.
Hurtigbåt og sykkel..
Photo: Olav Breen

Du blir godt kjent med hurtigbåtene langs Kystriksveien !
Kystriksveien Trygve Pløhn  2010 - Episode 01 av 17

Det er mange som har syklet Kystriksveien før, og som har gode tips til turen. En av disse er Trygve Pløhn - på hans turblog kan dere finne turbeskrivelser fra flere av Kystriksvei-turene sammen med mange nyttige tips.
Turblog Trygve Pløhn