Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Helgelandskysten
Helgelandskysten.
Photo: Terje Rakke/Nordic life - Visitnorway.com
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Øyhopping med sykkel på Helgeland

Med utgangspunkt i Brønnøysund eller Sandnessjøen, ligger en øyverden med over 12 000 øyer lett tilgjengelig. På denne turen hopper dere fra øy til øy langs en av norges vakreste sykkelruter. Turforslaget beskriver en femdagers tur med utgangspunkt i Brønnøysund, men kan like gjerne sykles den andre veien, med start i Sandnessjøen. 

Hjelp til planlegging og bestilling

Ønsker dere hjelp til å planlegge turen, bestille overnatting, transportmuligheter, og tips til aktiviteter underveis. Ta kontakt på telefonnummer 74 40 17 17, eller send inn en forespørsel fra vår turplanleggingsside.

Sykkelutleie

Du kan leie sykkel i Brønnøysund og levere den tilbake i Sandnessjøen, eller omvendt. Syklene kan hentes eller bringes direkte til flyplassene, men om ikke annet er angitt hentes og leveres de på turistkontoret. Sykkelleien inkluderer hjelm, pumpe, og verktøysett. Sykkelvesker og annet utstyr kan bestilles i tillegg. Bestilling på telefonnummer 74 40 17 17 eller se online bestilling av sykkel langs Kystriksveien.

Transport og reisen til

Det går daglige flyvninger til Brønnøysund fra Oslo og Trondheim. Mer informasjon om Brønnøysund lufthavn finner du på Avinors nettsider.

Det går tog fra Trondheim, og buss fra Grong. Mer informasjon finner du på backpacker17.com.

Nyhet: Bagasjetransport langs Kystriksveien

Kystriksveien Reiseliv tilbyr nå bagasjetransport for syklister langs hele Kystriksveien !  Det eneste dere trenger å tenke på er å sette dere på sykkelen, så frakter vi bagasjen fra sted til sted. Enklere blir det ikke. 

Tilbudet gjelder fra Stjørdal (Trondheim Lufthavn Værnes) langs Kystriksveien til Bodø, inkludert øyene. Bagasjetransport må forhåndsbestilles i god tid. 

Se våre turforslag: