Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Vega Havhotell at the island Vega outside Brønnøysund Vega Havhotell at the island Vega outside Brønnøysund Vega Havhotell at the island Vega outside Brønnøysund
Vega Havhotell at the island Vega outside Brønnøysund Vega Havhotell at the island Vega outside Brønnøysund
Credits
Accommodation along Kystriksveien.
Photo: Olav Breen
Campaign
Partner

Overnatting langs Kystriksveien

I tillegg til tradisjonelle hotellrom og campingplasser byr Kystriksveien også på muligheten til å overnatte i små koselige rorbuer ute på øyene, eller i gamle handelssteder der historien fortsatt sitter i veggene. Det anbefales å forhåndsbestille overnatting, dette er spesielt viktig i juli som er høysesongen og hvis du skal overnatte ute på øyene.

Hoteller og moteller

De fleste tradisjonelle hotellene ligger i nærheten av de store byene Steinkjer, Namsos, Rørvik, Brønnøysund, Sandnessjøen og Bodø. Det finnes også en rekke små lokale hoteller, noen av dem som for eksempel Abelvær gård, Dønnes Gård, Støtt Brygge og Forvikgården byr på overnatting med historisk sus.

Vega Havhotell og Lovund Rorbuhotell på øyene Vega og Lovund er eksempler på overnattingssteder med unikt særpreg både på vertskap og servering. 

 

Rorbuer og campingplasser

Den vanligste formen for overnatting langs kysten er selvhushold i form av rorbuer eller hytter. Noen campingplasser langs veien har også rom for utleie.

En god del anlegg har de siste årene inkludert sengetøy og sluttvask i sluttprisen, så det kan være lurt å dobbeltsjekke dette. De som ikke har det inkludert tilbyr dette som en ekstratjeneste. De fleste hyttene har innlagt vann, kjøkken og dusj/wc. En overnatting koster vanligvis mellom 800 - 1600 kroner, mens helt enkle hytter gjerne ligger på mellom 400 - 600 kroner per natt.

Book overnatting

Søk etter hotellrom og camping langs Kystriksveien, og book online.
Activities along Kystriksveien
Credits
Activities along Kystriksveien.
Photo: Olav Breen

Book aktiviteter langs Kystriksveien

Se hva som skjer langs Kystriksveien, og book online.
Credits
Activities along Kystriksveien.
Photo: Olav Breen
Beautiful Aldersund on the Helgeland coast
Credits
Beautiful Aldersund on the Helgeland coast.
Photo: Olav Breen

La oss skreddersy turen !

Vi planlegger hvert år turer for hundrevis av turister som reiser langs Kystriksveien. Fyll inn så mange…
Credits
Beautiful Aldersund on the Helgeland coast.
Photo: Olav Breen