Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Havblikk camping in Nesna Havblikk camping in Nesna Havblikk camping in Nesna
Havblikk camping in Nesna Havblikk camping in Nesna
Credits
Campsites along Kystriksveien.
Photo: Havblikk camping Nesna
Campaign
Partner

Hytteutleie, rorbuer og camping langs Kystriksveien

Foruten på de tradisjonelle campingplassene, finnes det et mangfoldig utvalg innen hytteutleie/selvhushold langs hele kysten. De fleste plassene har båtutleie som en del av tilbudet eller har spesialisert seg på havfiske, mens de største campingplassene ofte er godt tilrettelagt for familier med barn.

I dag er de fleste hytter såkalte høystandardhytter, med dusj/wc, kokemuligheter, TV, og mer og mer vanlig - også bredbånd. Høystandardhytter ligger typisk fra 800 - 1600 kroner/pr natt (4 sengeplasser++) avhengig av kvalitet. De enkleste og minste hyttene - uten innlagt vann/wc ligger mellom ca 400 - 600 kroner/pr natt.

Sengetøy er normalt sett ikke inkludert i hyttepriser, og må leies separat (50-150 kroner). Hyttene må ryddes og vaskes før avreise (eller forlates i den stand man fant den), men vær oppmerksom på at flere og flere legger vask og sengetøy inn i prisen pga. hygiene.

Book overnatting

Søk etter hotellrom og camping langs Kystriksveien, og book online.

La oss skreddersy turen !

Vi planlegger hvert år turer for hundrevis av turister som reiser langs Kystriksveien. Fyll inn så mange…

Oversikt over campingplasser langs Kystriksveien

Oversikten nedenfor inneholder campingplasser langs hele Kystriksveien. For å se resultatene på kart, se ikon helt oppe til høyre i utlistingen.

×