Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Åmnes camping

  • Åmnes, ENGAVÅGEN
  • +47 41528522
  •  /  km From You
Overview

Åmnes Camping ligger i Meløy kommune, 30 km. fra Riksvei 17 (Kystriksveien). Ta av ved Halsa Kirke. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser like ved havet, og med majestetiske fjell som bakgrunn.

Åmnes Camping ligger i Meløy kommune, 30 km. fra Riksvei 17.  Ta av ved Halsa Kirke. Campingplassen ligger i naturskjønne omgivelser like ved havet, og med majestetiske fjell som bakrunn. Her er stor sandstrand,lekeplass med trampoline og båtutleie.

Utsikt mot skipsleia og vi har nydelig kveldssol og midnattsol i perioden 6/6 - 6/7. Åmnes Camping  tilbyr 6 utleiehytter 1-2 soverom m/dusj og toalett.Bobil, vogn og teltplasser.Sanitærbygg med vaskemaskin, tørketrommel og kjøkken/oppholdsrom m/TV.

Ønsker du en fredelig campingplass og masse flott natur er det vel verdt å ta avstikkeren ut til Åmnes Camping. 

En liten times kjøretur unna ligger Svartisen, norges nest største isbre.  En tur hit vil være en flott dags tur.  Du tar båt over Holandsfjorden fra Holandsvika.  Rutetider for båten finner du her.  Beregne ca. 3-4 timer på besøket inkl. båtturen. Du kan gå helt inn til isen ca. 60 min eller bare gå til Brestua og nyte utsikten derfra.  

På Svarisen (like ved Brestua) ligger Svartisen Moose - en liten elgfarm som du kan besøke.  

Den optimale måten å oppleve Svartisen på er å være med på en guidet bretur.  Meløy Adventure og Beyond Limits er to selsskap som tilbyr slike turer.  

Med sin idylliske beliggenhet ved havet og med midnattsol er dette et sted du kanskje ønser å bruke mer enn en natt på.  I tillegg til Svartisen er også Glomfjellet, med verdens størte steinfyllingsdam og flotte turområde, et selsagt besøksmål. 

 

 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad