Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Augustbryggo

  • Seløy, HERØY
  • +47 75059901
  •  /  km From You
Overview

Augustbryggo ligger på idylliske Seløy på Herøy utenfor Sandnessjøen og tilbyr overnatting i to hus for 8 - 10 personer. Her finner du også restaurant og visningssenter for havbruk, med mulighet for omvisning og båttur ut til et moderne havbruksanlegg.

Overnatting i to hus i fantastiske omgivelser !

Augustbryggo tilbyr overnatting i «Edvardahuset» og «Alfredstua». Alfredstua er en enebolig med 4 soverom og maksimalt 10 sengeplasser. Stue, kjøkken og bad. Røykfritt. Husdyr ikke tillatt.

Edvardahuset er et Nordlandshus med 3 soverom (2 senger pr soverom), og en “sovesal” med 4 senger. Totalt kan man være fra 8 til 10 personer. I tillegg inneholder huset kjøkken, bad med vaskemaskin, badstue og stor terrasse. Røykfritt. Husdyr ikke tillatt.

Book overnatting online her.

Restaurant med fokus på fisk

Besøk Augustbryggos intime restaurant på kaikanten. Her er det hovedfokus på sjømat. Menyen varierer etter råvarene som er tilgjengelig hos den lokale leverandøren Seløy Fisk. Du får selvfølgelig også kjøttretter og andre retter, lunchretter og hjemmelagde kaker. Her vil du oppleve nydelig utsikt, god stemning og atmosfære. 

Bli med på omvisning på havbrukssenteret

På Augustbryggo finner dere et et eget visningssenter for havbruk. Visningssenteret ivaretar og skal vise fiskeri og havbrukshistorien på Helgeland. Her kan du se utviklingen fra starten – til i dag. Det lages opplegg for skoler, bedrifter, foreninger og lag. Etter en gjennomgang av fortid, kan Augustbryggo også hjelpe til med en båttur til et meget moderne oppdrettsanlegg hvor du får se hvordan et oppdrettsanlegg drives i dag. 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad