Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Beyond Limits - hundekjøring på vinteren

  • +47 41601747
  •  /  km From You
Overview

Beyond Limits er et firma som har spesialisert seg på unike opplevelser såvel sommer som vinter. Vi vil vise deg Nordland fra et unikt perspektiv, et land med bortgjemte perler som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse! Her tilbys aktiviteter som skiturer, vandring, padling, brevandring, rapperlering og grotting.

Hundekjøring i Lahko

3 dager med huskyer. På denne tiden av året er det kaldt, og nordlyset er ofte og se nå. Bli med oss in i Lahko sin villmark, med månen som skinner på den vite snøen mens huskyene tar oss inn i villmarka blir turen helt komplett, et skikkelig eventyr! Hvis himmelen er klar, så bruker vi ikke hodelykter, for da vil måneskinnet å stjernene lyse opp veien for oss. Dette er et eventyr vi ser fremt til et år i forveien!

DATO: Mars – Mai 2018
VARIGHET: 3 days
STED: Lahko National Park
PRIS: NOK 9,250*
GRUPPE STR:  —
MØTEPLASS: Ørnes
ERFARING: Ingen tidligere erfaring er nødvendig, men det må påregnes å hjelpe hundene som et lag. Vi stiller derfor krav om at alle deltagerne er i form.


Andre turer fra Beyond LimitsKajakk (sommer)Kajakk (vinter)Toppturer/rappelering/klatringFamilievennlige grotteturer og hundekjøringhundekjøring (vinter), brevandring på Svartisenskiturer (sommer)skiturer (vinter) og vandring.  


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad