Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Beyond Limits - Kajakk på vinteren

  • +47 41601747
  •  /  km From You
Overview

Beyond Limits er et firma som har spesialisert seg på unike opplevelser såvel sommer som vinter. Vi vil vise deg Nordland fra et unikt perspektiv, et land med bortgjemte perler som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse! Her tilbys aktiviteter som skiturer, vandring, padling, brevandring, rapperlering og grotting.

Opplev nordlyset fra cockpiten av kajakken!

Nordlyset kan bare oppleves nord for polarsirkelen, og det er en magisk stund, som setter minnet for livet. Kombinasjonen av nordlys, mørke, stillheten, rå natur og bølgene fra det Atlantiske hav vil gi deg en virkelig smak på et arktisk eventyr. Hav kajakken vil gi deg full frihet med full bevegelighet, og dette har blitt et av vårt mest attraktive tilbud på vinterstid. Bli med oss, og hvis vi er heldig med været, så ser vi nordlyset danse på himmelen fra cockpiten av kajakken!

SESONG:  Oktober – April
VARIGHET: 2-4 timer
STED: Ørnes
PRIS: NOK 1240,-*
GRUPPE STR: 7 (maximum)
MØTEPLASS: Etter avtale
ERFARING:Ingen tidligere erfaring er nødvendig for denne turen. Vi er nord for polarsirkelen, så sørg for å bringe ekstra varme klær til å ha under drakten. Vi stiller med tørrdrakt på denne turen.


Andre turer fra Beyond Limits:Kajakk (sommer)Kajakk (vinter)Toppturer/rappelering/klatringFamilievennlige grotteturer og hundekjøringhundekjøring (vinter), brevandring på Svartisenskiturer (sommer)skiturer (vinter) og vandring.  


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad