Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Beyond Limits -Kajakk tur i arktisk

  • +47 41601747
  •  /  km From You
Overview

Beyond Limits er et firma som har spesialisert seg på unike opplevelser såvel sommer som vinter. Vi vil vise deg Nordland fra et unikt perspektiv, et land med bortgjemte perler som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse! Her tilbys aktiviteter som skiturer, vandring, padling, brevandring, rapperlering og grotting. Her presenteres to flotte kajakkturer du kan være med på sommeren 2018

Svartisen Meløy Storglomvatnet

Store isfjell, Artiske omgivelser, solen som aldri slutter å skinne. En ny opplevelse venter bare en liten kjøretur fra Glomfjord i Meløy kommune. Opplev gleden av sommerpadling ved Svartisen, Norges nest største isbre. Du trenger ikke dra til Svalbard eller Grønland for å oppleve isfjell som flyter rundt kajakken din mens du nyter utsikten til den kalde og blåe isbreen som ligger foran deg.

En skjult skatt som få vet om ligger gjemt langt oppe i fjellen i Meløy. Fire brearmer fra Svartisen strekker seg ned i Storglomvatn og kalver store mengder med is i vannet. Når våren kommer ligger det derfor og flyter store isfjell i det enorme vannmagasinet.

Sporene i fjellet forteller oss at vi skal padle i et område som var en gang dekket av bre. Fjellene i området består hovedsakelig av Kalksteinen og Marmoren og en kan tydelig se hvordan istidene og har jobbet i fjellene. I tidsrommet juni-Juli er det midnattsolen som råder i himmelen, og det er derfor lyst døgnet rundt. Hvis vi er heldige kan vi oppleve å se reinflokker som beiter i den tynne vegetasjonen som ligger rundt vannet.

Beskrivelse

Vi møtes i Glomfjord og kjører opp til Demningen ved Storglomvatn. Vi setter ut kajakkene og tar de første åretak ut i det irrgrønne Storglomvatn. Vi padler i retning av de fire brearmene som kommer ned fra Svartisen og padler i mellom isfjellene som ligger og flyter i vannet. Svartisen er i konstant bevegelse og kalver hele tiden, vi passer derfor på å holde god og sikker avstand til brearmene.

Sikkerhet:

Beyond Limits fokuserer alltid på sikkerheten på våre turer. På denne turen er det et krav om at alle har tørrdrakt og flytevest. Dette stiller vi med. I tillegg har guiden med seg GPS, førstehjelp, ekstra årer, tau, karabiner, pumper, og redskap for kommunikasjon.

Du må ta med varme klær for å ha under drakten. I tillegg må du ha med deg niste, og en flaske vann, da vi ikke drikker av bre vannet

Ytterligere info

Vi stiller med tørrdrakter, sko, hansker og redningsvest til alle sammen!

Husk å ta med varme klær til å ha under, samt en flaske vann og litt niste.

Alt av utstyr og  kajakker er 2017 modeller! 

Dato: Juni / Juli / August / September
Sted: Svartisen, Storglomvatnet, Glomfjord, Nordland
Møtested: Etter avtale
Varighet: 4-6 timer
Minimum deltagere: 2
Pris: NOK 1350

Vi anbefaler tidlig booking! Min dagen før. 

 

Opplev midnattsolen fra kajakk med oss!

Midnattsolen kan bare oppleves nord for polarsirkelen og den er i sannheten en opplevelse som setter minner for livet. Kombinasjonen av midnattsolen, stillhet, rå natur og de svake dønningene fra Atlanterhavet gir deg den virkelige Artiske opplevelsen. Havkajakk gir deg full bevegelsesfrihet og er blitt et av våre mest populære tilbud. Nærmere naturen kommer du ikke.

DATO - Mai – Juli
VARIGHET - 2-4 timer
STED - Mevik
PRIS - NOK 1240,-*
ANTALL DELTAGERE - 7 (maximum)
MØTEPLASS - Etter avtale
ERFARING - Ingen tidligere erfaring er nødvendig. Vi er nord for polarsirkelen, derfor må du ta med deg varme klær + ekstra skifte. Vi bruker tørrdrakter for denne turen

 


Andre turer fra Beyond LimitsKajakk (sommer)Kajakk (vinter)Toppturer/rappelering/klatringFamilievennlige grotteturer og hundekjøringhundekjøring (vinter), brevandring på Svartisenskiturer (sommer)skiturer (vinter) og vandring.    


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad