Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Beyond Limits - skiekspedisjoner vinter

  • +47 41601747
  •  /  km From You
Overview

Beyond Limits er et firma som har spesialisert seg på unike opplevelser såvel sommer som vinter. Vi vil vise deg Nordland fra et unikt perspektiv, et land med bortgjemte perler som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse! Her tilbys aktiviteter som skiturer, vandring, padling, brevandring, rapperlering og grotting.

Ski ekspedisjon gjennom Lahko nasjonalpark

Nattemørke, nordlys, måneskinn, stjerner og stillhet, dette er et skikkelig mørketids eventyr uten like! Dette er faktisk den beste tiden og være utendørs. Ja det er mørkt, kaldt, mye snø, stormfullt, men det kan også være en uforglemmelig opplevelse. Se lyset komme sakte tilbake og farge himmelen rød med farger. Se et fantastisk lys show av nordlys som danser på himmelen før du går tilbake til teltet og tenker over den fine tiden du har hatt med felles interesserte.

La månen vise deg og laget veien gjennom villmarken, det er ingen spor etter folk i siktet. Det er bare du og naturen! Den mørke sesongen av året vil fortrylle deg med en «en gang i livet ski opplevelse» Bli med oss på et skikkelig mørketids eventyr i Lahko nasjonalpark!

SESONG: 2018
VARIGHET: 2 dager
STED: Lahko Nasjonalpark
PRIS: NOK 2350,-
ANTALL DELTAGERE: 8 (maximum)
MØTEPLASS: Sundsfjord
ERFARING: Du må ha litt ski kunnskaper, og være i grei form. På denne turen vil vi gå på ski i 6-8 timer, du må også trekke din egen pulk.


Ski across Svartisen glacier in fall

Vil du være med å krysse over Svartisen og bestige Snøtinden, Svartisens høyeste punkt, på høsten ? Et tre dagers eventyr, hvor vi overnatter i telt, går på ski og stegjern og trekker pulk. Opplevelsene står i kø, navigere gjennom sprekkeområder i tau, elver, sol, tåke, fullmåne. Er vi heldige kan vi få oppleve et nordlys show uten sidestykke. Det er en grunn for at vi har denne høstkrysningen, vi kaller det «the magic light of Svartisen» Solnedgangen på denne årstid farger himmelen rød, å det skaper en opplevelse uten sidestykke oppe i vinterland! Vi sikter oss inn på Snøtinden som ikke bare er Svartisens høyeste punkt, men også Rana kommunes høyeste fjell. Mens vi beveger oss i vinterland om høsten, får vi god utsikt til Sverige i øst og Lofotveggen i vest.

SESONG: 2018
VARIGHET: 3 dager
STED: Svartisen
PRIS: NOK 3,750*
ANTALL DELTAGERE: 8 (maximum)
MØTEPLASS: Holmvassdammen
ERFARING: Du må ha litt ski ferdigheter, å være sånn grei form, vi vil gå på ski i 8-12 timer

 

Villmarka i Lahko

Fullmånen i Lahko nasjonalpark er vinterens vakreste eventyr. På denne tiden av året er det kaldt, og nordlyset er ofte og se nå. Bli med oss in i Lahko sin villmark, med månen som skinner på den vite snøen mens huskyene tar oss inn i villmarka blir turen helt komplett, et skikkelig eventyr! Hvis himmelen er klar, så bruker vi ikke hodelykter, for da vil måneskinnet å stjernene lyse opp veien for oss. Dette er et eventyr vi ser fremt til et år i forveien!

SESONG: ----
VARIGHET: 3 dager
STED: Lahko Nasjonalpark
PRIS: NOK 5,450*
ANTALL DELTAGERE: —
MØTEPLASS: Ørnes
ERFARING: Ingen tidligere erfaring er nødvendig, men det må påregnes å hjelpe hundene som et lag. Vi stiller derfor krav om at alle deltagerne er i form.


Vi krysser den Norske villmarka fra vest til øst på vinterstid!

Dette er en vinter ekspedisjon, vår populære Norge på tvers sommer tur er nå tilgjengelig på vinters-tid. Lær deg kunsten i vinter overlevelse. På denne turen vil vi gå på ski med pulk, sove i telt, klatre i fjell, rappellere, dette er et skikkelig eventyr!

Nordlyset, stjernene, to nasjonalparker og et natur reservat i tillegg til Norge på tvers. Gjennom denne krysningen går ferden gjennom bare villmark mens vi følger polarsirkelen hele veien. Prisen inkluderer alt fra mat til opphold.

SESONG; Påska 2018
VARIGHET: 6 dager
STED: Lahko Nasjonalpark
PRIS: NOK 8,490*
ANTALL DELTAGERE: 6 (maximum)
MØTEPLASS: Meloy
ERFARING: Du må være i god form, denne turen er ekstrem, og du må påregne deg tunge og lange dager. Du må være tøff å vise stå på vilje å hjelpe laget gjennom den utrolige reisen! Vi anbefaler at du blir med oss på en treningstur i forkant, gjerne bli på vår tur som går fra Sundsfjord til Glomfjord.


Andre turer fra Beyond LimitsKajakk (sommer)Kajakk (vinter)Toppturer/rappelering/klatringFamilievennlige grotteturer og hundekjøringhundekjøring (vinter), brevandring på Svartisenskiturer (sommer)skiturer (vinter) og vandring.  

 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad