Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Beyond Limits - skitur på sommeren

  • +47 41601747
  •  /  km From You
Overview

Beyond Limits er et firma som har spesialisert seg på unike opplevelser såvel sommer som vinter. Vi vil vise deg Nordland fra et unikt perspektiv, et land med bortgjemte perler som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse! Her tilbys aktiviteter som skiturer, vandring, padling, brevandring, rapperlering og grotting. Beyond limit tilbyr et par spennende skiturer du kan gjennomføre i sommerhalvåret.

Gå på ski på Svartisen å nå Snøtinden på sommerstid!

Sommer varme, midnatt sol, ikke et spor av folk. Gå over grensa å ta på deg skia mens andre folk går rundt i shorts. På toppen av Svartisen finner du enda snø, og se den magiske kontrasten 1000moh mellom den hvite snøen i vinterland å dem ville bare fjellene, og dem blåe fjordene som strekker seg ut i Atlanteren er et minne for seg selv. Sammen vil vi forlate samfunnet, vi klatrer oss opp på isbreen, og går for den mektigste toppen av dem alle, nemlig Svartisen høyeste fjell – Snøtinden. Det er ikke bare Svartisen’s høyeste, det er også Ranas kommune sitt høyeste eksemplar! Bli med oss opp i vinterland, på en skikkelig skitur midt på sommeren!

DATO: Mai – September 2017
VARIGHET: 3 dager
STED: Svartisen
PRIS: NOK 3,650*
ANTALL DELTAGERE: 8 (maximum)
MØTEPLASS: Storglomvatnet
ERFARING: Du må erfaring med og gå på ski, du må også være i generelt god form. På denne turen vil vi gå på ski rundt 12 timer

 

Suliskongen: 1907 moh rett mellom Norge og Sverige

Sommeren nærmer seg fort. Snøen smelter, fargene begynner og vise seg igjen. Vi utnytter den siste skitur muligheten før en skikkelig tur utenom det vanlige! Flytt grensen din, og bli med på en helt fantastisk tur til Suliskongen. La oss nyte den siste kalde brisen før sommeren setter inn, og kryss en isbre på turen dit!

SESONG: 2018
VARIGHET: 12 timer
STED: Sulitjelma
PRIS: NOK 1,850*
ANTALL DELTAGERE: 8 (maximum)
MØTEPLASS: Sulitjelma
ERFARING: Du må være i god form, og du må være forberedt på en lang og tung dag i fjellet. Du må mære forberedt på å hjelpe til om noen i gruppen skulle ha behov for det. Lagspill er nøkkelen til suksess på denne utrolige turen!


Andre turer fra Beyond Limits:Kajakk (sommer)Kajakk (vinter)Toppturer/rappelering/klatringFamilievennlige grotteturer og hundekjøringhundekjøring (vinter), brevandring på Svartisenskiturer (sommer)skiturer (vinter) og vandring.  

 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad