Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Beyond Limits - vandring sommeren 2018

  • +47 41601747
  •  /  km From You
Overview

Beyond Limits er et firma som har spesialisert seg på unike opplevelser såvel sommer som vinter. Vi vil vise deg Nordland fra et unikt perspektiv, et land med bortgjemte perler som vil gi deg en uforglemmelig opplevelse! Her tilbys aktiviteter som skiturer, vandring, padling, brevandring, rapperlering og grotting. Denne presentasjonen tar for seg vandretilbudet på sommeren.

Dagstur til Corbels Canyon i Láhko nasjonalpark!

Å vandre i Láhko nasjonalpark er en spektakulær opplevelse. Overalt finner du spor av de geologiske prosessene som har bearbeidet Kalkspatmarmoren som er den dominerende bergarten som Glomfjellet består av. Dette har resultert i at overalt i nasjonalparken finner du grotter, sprekker og fantastiske mønstre i fjellet. Corbels Canyon ligger midt i hjertet av Láhko Nasjonalpark, og her er også den størst variasjon av karstformene. Her finner en jordbruer, vannlåser og underjordiske elver. Jordbrua over elva i Corbels Canyon er gjengitt i logoen til nasjonalparken.

SESONG: Hele sommeren
Varighet: 6-8 timer / Distanse 12km tur/retur i lett kupert terreng.
Sted: Lahko Nasjonalpark
Pris: 550,- pr pers
Antall Deltagere:   -----------------------
Oppmøtested: Parkering på Navnløs, eller etter avtale
Erfaring: Ingen tidligere erfaring er nødvendig.


Skjelåtinden – på toppen av Nordland

Vil du være med på en Topptur til Skjelåtinden og oppleve en av de råeste utsiktene i hele Nordland ?

Skjelåtinden er et mektig fjell som ligger i naturskjønne omgivelser helt på grensen mellom Meløy og Beiarn kommune. Fjellet er det høyeste punktet i begge kommunene og er også grensepunktet for Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark.

Utsikten fra toppen av Skjelåtinden får du en enorm panoramautsikt over landskapet som ligger under oss. Hvis været er klart kan vi se Okstindan i sør, Sverige i øst, store deler av Svartisen, de dype dalene i Beiarn, viddelandskapet på Saltfjellet, Lahko Nasjonalpark og hele Lofotveggen langt ute i havet. Er vi heldige kan vi oppleve å se store reinflokker på vår vei.

SESONG: Ledige plasser i 2018
VARIGHET: 12 timer
STED: Lahko Nasjonalpark
PRIS: NOK 1,450*
ANTALL DELTAGERE: 6 (maximum)
MØTEPLASS: Storglomvatnet
ERFARING: Du må være I god form, turen tar ca 10-12 timer

 

Vil du være med på rundtur i spektakulære Storskog-Rago Nasjonalpark

BeyondLimits organiserer en rundtur i Storskog-Rago nasjonalpark, en av Norges minste men mest spektakulære nasjonalparker. Vi tar med alt nødvendig utstyr og overnatter ute.

Å vandre i Rago er som å vandre i et eventyrland. Landskapet er dominert av et vilt og majestetisk fjellandskap med dype daler, elver, uendelige fosser, isbreer, store steiner, gammel furuskog, bratte fjell og vann. En får virkelig følelsen av vill natur og store kontraster i Rago.

Området ble vernet som nasjonalpark i 1971 og har et areal på 171 kvadratkilometer. Parken deler grense med de tre Svenske nasjonalparkene Padjelanta, Sarek og Stora Sjøfallet. Til sammen utgjør de fire nasjonalparkene det største vernete området i i Europa med tilsammen 5700 kvadratkilometer. Den Engelske avisen «The Guardian» kåret de topp ti nasjonalparkene i Europa, Rago sto på denne listen.

SESONG: September 2018
VARIGHET: 2 dager
STED: Storskog-Rago Nasjonalpark
PRIS: NOK 1,650*
ANTALL DELTAGERE: 8 (maximum)
MØTEPLASS: Lakshola in Sørfold
ERFARING: Du trenger å være i moderat form, et godt øye for friluftsliv og lagspilling.

 

Norge på Tvers

Vi krysser Norge på tvers fra vest til øst gjennom en den nord-norske villmarken, fra hytte til hytte.

Velg deg en Husky som kan hjelpe deg med å bære kløv gjennom en 7 dagers ekspedisjon i den ville naturen – Les mer om detaljer på vår hjemme side: www.beyondlimits.no

DATO - 21.07.2018 – 26.07.2018
VARIGHET: 7 dager
STED: Lahko Nasjonalpark
PRIS: NOK 7,940*
ANTALL DELTAGERE: 8 (maximum)
MØTEPLASS: Meloy
ERFARING: Du må være i god form, du må påregne deg tunge og lange dager. Du må være tøff å vise stå på vilje å hjelpe laget gjennom den utrolige reisen!


Ekspedisjon gjennom Lahko- and Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark

Vinteren er over I Mai og naturen våkner opp etter en lang og kald vinter, sommeren er rett rundt hjørnet. Dagene begynner å bli lange, trærne skyter blad og trekkfuglene har satt kursen nordover. De fleste pakker vekk skiene og gjør seg klar for sommertiden. Det er fint å være ute i Mai og se naturen våkne opp. Det er stille i fjellene etter en hektisk vår, men selv om det er sommer i lavlandet kan det fortsatt være en god del snø i fjellene.

Denne turen tar deg med gjennom Lahko og Saltfjellet Nasjonalpark. Vi pakker lette ryggsekker og overnatter i Dnt hytter. Vi går gjennom snøkledde fjell, ned i grønne daler og tilbake til fjellene igjen. Vi tar av oss skiene og erstatter de med fjellstøvler når det ikke lengre er mulig å gå på ski. Vi får virkelig oppleve den fine kontrasten mellom sommer og vinter på denne turen.

DATO - 3 Mai
VARIGHET: 4 dager (3 netter)
STED: Lahko Nasjonalpark
PRIS: Sjekk ytterligere info
ANTALL DELTAGERE: 8 (maximum)
MØTEPLASS: Storglomvatnet
ERFARING: Du trenger å være i god form. Vi vil gå etapper på 13-20 kilometer.


Andre turer fra Beyond Limits: Kajakk (sommer)Kajakk (vinter)Toppturer/rappelering/klatringFamilievennlige grotteturer og hundekjøringhundekjøring (vinter), brevandring på Svartisenskiturer (sommer)skiturer (vinter) og vandring.  


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad