VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Northern Norway Nordland BODØ

Bodø spektrum

  • Plassmyrveien 11, BODØ
  • +47 75591500
  •  /  km From You
Overview

Bodø Spektrum inneholder to store haller, Bodøhallen og Nordlandshallen, som er tilrettelagt for idrett, messer, konserter, konferanser og events. Anlegget har et moderne badeland, Nordlandsbadet, med spa- og velværeavdeling samt restaurant.

Nordlandsbadet er en opplevelse for både store og små. Her finner du stupebasseng med stupebrett på 1, 3 og 5 meter, opplæringsbasseng, varmebasseng, bølgebasseng, barnebasseng med mer. Unn deg deg et besøk hit når du er i Bodø!  

I velværeavdelingen er det en avslappende atmosfære hvor du kan nyte roen og lade batteriene. Et perfekt sted å avslutte sykkelturen langs Kystriksveien, for eksempel. Her finner du ulike badstuer og dusjer; røtharium, tepidarium, dampbad, finsk sauna, saltvannskabin, infrarød badstue, aromadusj, fotbad, stillerom, isgrotte, samt innendørs og utendørs boblebad. Velværeavdelingen har egen meny med enkle retter som kyllingburger og salat, i tillegg til å tilby øl, vin og ferskpresset juice.

Nordlandsbadet med velværeavdelingen er en del av Bodø Spektrum som også består av to store haller som brukes til både idrettsarrangement, konserter, konferanser, messer og lignende. 

Bodø Spektrum ligger sentralt i Bodø like ved Bodø Lufthavn og Norsk Luftfartsmuseum.


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages