Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Overview

Restaurant i etasjen over Myken Destilleri i det gamle fiskemottaket med utsikt mot Myken Fyr.

Bruket Bord & Bar er åpent fra St. Hans til midten av august, og serverer treretters meny med basis i lokale råvarer. Her har du også muligheten til å smake på varene som produseres i destilleriet i tillegg til at vi har Helgelands beste whiskybar.

Det serveres hjemmelagede middags- og småretter hver dag med råvarer fra havet og nærområdet rundt Myken. Så langt været gjør det mulig. Og så hender det at vi finner noen råvarer fra andre himmelstrøk!

Kafeen har sannsynligvis den beste Whiskybar på Helgeland (om ikke mer) og serverer verdens første arktiske whisky !

Åpningstider sommeren 2017 (fra 23.juni til 11. august):


Mandag –Torsdag:   kl 18.00 – 23:00          
Fredag –  Lørdag:   kl 18.00 – 24:00
Søndag:                  Stengt

Ring Kerstin på telefon 918 72 473 eller Lill-Harriet på telefon 965 14 344.

Husk å reservere bord!

Myken: Store opplevelser ytterst i havgapet

På Myken kan du besøke verdens nordligste arktiske whisky destilleri, spise på restauranten Bruket Bord og Bar, og selvfølgelig - oppleve fantastisk natur og et gjestfritt øysamfunn. 

Dette kan du oppleve på Myken, og slik kommer du deg hit !


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Green Travel
The Bruket Bord & Bar has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad