Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Brygga Dønna

  • Berfjord, DØNNA
  • +47 99312784
  •  /  km From You
Overview

Velkommen til Brygga! Brygga ligger i ett område med rikt fugleliv og gode fiskemuligheter på øya Dønna utenfor Sandnessjøen.

Velkommen til Brygga! Brygga ligger i ett område med rikt fugleliv og gode fiskemuligheter på øya Dønna utenfor Sandnessjøen. Du kan få fisk fra bryggekanten, men vil du ta en tur på fjorden er det mulighet for å leie båt. På anlegget finnes sløyerom der du selv kan gjøre fangsten ”middagsklar”.

Brygga Dønna tilbyr godt utstyrte leiligheter (50-60 m2). I tillegg kommer en leilighet på 40 m2. Ønsker du et rimelig alternativ tilbys 2 enkle rom uten eget bad/wc. Rommene har 2 enkeltsenger. Man har ikke mulighet til å lage egen mat når man velger dette alternativet. For den som ønsker rom med høyere standard tilbys rom med bad/wc og tilgang på et nytt og moderne kjøkken.

Brygga Dønna er et godt utgangspunkt for utflukter på Dønna og Herøy, med bil eller sykkel. På området ligger Rorbua som kan benyttes til konferanserom for inntil 20 personer og er spesielt godt egnet til festlige anledninger i ekte “rorbumiljø”. På uteområdet finnes eget Grillhus, utepeis og badestamp. Hund er ikke tillatt. 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad