Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Overview

I ei gammel handelsbrygge på Nes på Vega finner du ei perle av et museum. Museet E-huset viser tradisjonen med ærfugl som husdyr. Arbeidet med reir og dun har skapt en spennende kultur som handler om utnytting av lokale ressurser i tett samhandling med naturen.

I ei gammel handelsbrygge på Nes på Vega finner du ei perle av et museum. Museet E-huset viser tradisjonen med ærfugl som husdyr. Arbeidet med reir og dun har skapt en spennende kultur som handler om utnytting av lokale ressurser i tett samhandling med naturen. Det rustikke og spennende E-huset ærfuglmuseum er et av Helgelands mest besøkte reisemål. Her kan du leve deg inn i fortellingene om kjærligheten mellom øyfolket og ærfugelen, og kjenn på den kostelige ederduna. Brygga inneholder også en over 100 år gammel landhandel hvor du kan kjøpe reiseminner. Vi byr på levende formidling. Gammel og god museumsbutikk, enestående stemning. Velkommen!


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Green Travel
The E-huset has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad