Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Føllingstua camping

  • Haugåshalla 6, STEINKJER
  • +47 90274995
  •  /  km From You
Overview

Føllingstua ligger ved sørenden av Snåsavatnet, 200 m fra E6, 13 km nord for Steinkjer i Midt-Norge. Føllingstua tilbyr overnatting i hytter, rom og oppstillingsplasser for bobil og campingvogner med tilgang til strøm.

Føllingstua har totalt 13 helårs hytter. 7 hytter av høy standard (enten med et soverom + hems, eller med 2 soverom) - fullt utstyrt kjøkken, dusj/wc og TV, samt 6 enklere hytter med kokemuligheter. I tillegg har campingplassen 3 dobbeltrom, ett rom med eget wc samt kjøleskap, og 2 rom med minikjøkken og vaskeservant (felles bad og toalett). 65 plasser for campingvogner og bobiler. Teltområde. hele campingplassen har tilgang til trådløst internett.

Grillhytte. Grillplass ved vannet. Småbåthavn. Gjestebrygge. Badeplass. 

Servering og lokalmatrestaurant

Føllingstua kan tilby en spennende meny med lokal mat og økologiske ingredienser. To av favorittene er varmrøkt honninglaks og viltgryte, men her finnes også enklere retter. Les mer om restauranten her.

Opplev Snåsavatnet - fiske og båtutleie

Snåsavatnet er Nord-Trøndelags største og viktigste fiskevatn. Føllingstua tilbyr salg av fiskekort til Snåsavatnet og utleie av båt og kano. Det er meget gode fiskemuligheter rett utenfor campingplassen med ørret, røye og lake.

Ta med kajakken eller leie kano, robåt og få en god opplevelse på Norges sjette største innsjø. Føllingstua tilbyr følgende båter for utleie:

Motorbåt (5 hester), 16 fot.
Robåt med mulighet for leie av EL motor.
2 kanoer.

Les mer om fiske og båtutleie her.

Arrangement om sommer og vinter: Snåsavatnet Fiskefestival, Sykkelrittet Snåsavatnet Rundt, Isbolen opp, Borgfjell-løpet , Rundturen til trimkassene ”Tour De Kvam”. 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Green Travel
The Føllingstua camping has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad