Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fogg Gildeskål

  • Mevikveien 4, STORVIK
  • +47 46538293
  •  /  km From You
Overview

Fogg Gildeskål er et merke for menn, og vi designer og selger luer, skjerf og undertøy. I designet kombineres streetwear og tradisjonelt håndverk, hvor vi fokuserer på kvalitet, materialer og etisk produksjon.

I havgapet mellom midnattssol og høye fjell, ligger Fogg Gildeskåls butikk. Her finner du norske designprodukter presentert i den mektige arktiske naturen, som er inspirasjonen bak merket.

Gå til webshop.

Fogg Gildeskål er et merke for menn, og vi designer og selger luer, skjerf og undertøy. I designet kombineres streetwear og tradisjonelt håndverk, hvor vi fokuserer på kvalitet, materialer og etisk produksjon. Vi bruker naturmaterialer som ren ull, et materiale med lange tradisjoner i nordlige strøk.

Det rene designet gir et stilfullt tilbehør som fungerer i mange settinger, og som fort blir favorittplagg. Materialene våre og produksjonen har høy kvalitet, noe som gir deg bærekraftige produkter som tåler mange sesonger i garderoben.

Produktene er kortreiste, deler produsert i Norge av norsk ull. Utvalget av luer og skjerf med ulike teksturer og farger gjør det mulig for deg å finne din favoritt som er lett å kombinere med det du allerede har. Det er bare hos oss du får kjøpt den håndstrikkede luen ”T”, som har vært vår bestselger i flere år. Vår myke tank top ”Under” i merinoull, er perfekt til å ha på i de nordlandske sommernettene eller under skjorten en kald vinterdag.

Designduoen bak merket Fogg Gildeskål, er søstre og har vokst opp i bygda hvor du finner butikk og hovedkontor. Merket ble etablert i 2011 og butikken åpnet i 2016.

Vår visjon er å skape favorittplagg for deg som elsker eventyr og samler på opplevelser.

Besøk oss i butikken i Mevik i GIldeskål eller i nettbutikken fogg.no

Velkommen!


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad