Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Fordypningsrommet Fleinvær - Gildeskål

  • Sørværet 2-4, FLEINVÆR
  • +47 97159726
  •  /  km From You
Overview

Fordypningsrommet på øygruppa Fleinvær er en arkitektonisk perle og et overnattingsted for deg som søker en spesiell opplevelse langs Kystriksveien. Anlegget består av ni små hus - alle med hver sin funksjon. Initiativtaker og musiker/komponist Håvard Lund har bygd et anlegg som er tilrettelagt for konsentrerte arbeidsopphold, ro og sjelefred i et vilt og vakkert kystlandskap.

Hvert av de ni husene på Fordypningsrommet har sin funksjon. Sovehus, sanitærhus, kjøkkenhus osv. Et opphold her vil ta deg tilbake til naturen og la kroppen senke skuldrene. Her finnes ingen butikker, ingen biler – og ingen stress. 

Sovehusene har enten 2 enkeltsenger eller en dobbeltseng.  Det spesielle tårnhuset har 2 enkeltsenger..  Anlegget har kapaiset for 10 personer, men i spesielle tilfeller helt opp til 15 personer. . 

At hvert hus har en funksjon betyr blant annet at du må ned til badehuset for å gå på toalettet.  Anlegget er ikke spesielt godt tilrettelagt for deg som er dårlig til bens.  

Utsikten er formidabel med Lofotveggen I HØYRE ØYET og den uendelige HORISONTEN I DET VENSTRE. Her kan du sitte med et vinglass i tårnhuset, studere den stadig omskiftelige naturen, og finne roen. La deg inspirere av denne filmen

Det er ingen butikker her og heller ingen biler. Som gjest oppfordres du til å tenke nøye gjennom vannforbruket. Drikkevannet er avsaltet sjøvann. I tillegg benyttes takvann (som også kan drikkes). 

Det anbefales et opphold på minimum 2 netter. Du kan også leie en vert som sørger for oppvarming av badstua og ordner frokost for deg. 

I sommermånedene er vertskap inkludert i prisen. I andre deler av året kan vertskap tilbys mot tillegg i prisen. Vertskapet sørger for mat på bordet, varme i saunaen og total oppnåelse av ro. I sommermånedene (juni, juli og august) kan du leie enkeltsenger, mens i resten av året leies hele anlegget ut i sin helhet. Det anbefales et opphold på minimum 2 netter

Du kommer til Fleinvær og Fordypningsrommet med hurtigbåt fra Bodø, Våg på Sandhornøy eller Inndyr (kommunesenteret i Gildeskål).  Hurtigbåtruten finner du på 177nordland. Vær oppmerksom på at destinasjonen du skal til heter Sørvær (Sørvær hurtigbåtkai).  

 

 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad