Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search


Fru Haugans Hotel

  • Strandgata 39, MOSJØEN
  • +47 75114105
  •  /  km From You
Overview

Fru Haugans hotel i Mosjøen er Nord-Norges eldste hotell, og har vært i drift siden 1794. Hotellet ligger i den sjarmerende Sjøgata og langs Vefsnas bredder. Her kan du kose deg i historiske omgivelser og innta et godt måltid.

Historien til Fru Haugans Hotel går over 200 år tilbake. I dag har hotellet 129 rom, to restauranter, to barer og en flott uteservering. Rommene varierer fra standard dobbeltrom, superior og deluxe, hvor sistnevnte har plass til opptil fire personer. Fem av rommene er handikaptilpasset. Hotellet har i tillegg to suiter, en historisk og en moderne. Felles for alle rommene og begge suitene, er at du kan være trygg på å få en god natts søvn. 

Hotellet ligger i Sjøgata, som med landsdelens eldste trehusbebyggelse har en rekke koselige butikker og galleri. Om du har kjørt Kystriksveien og returnerer langs E6 er Mosjøen og Fru Haugans hotel et naturlig valg. Herfra kan du også komme raskt ut til kysten. Med ny veg og tunell (Toventunellen) tar turen fra Mosjøen til Leirfjord bare 25 min og 50 min til Sandnessjøen.


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad