Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search


Havblikk camping Nesna

  • Sjåberget 3, NESNA
  • +47 75056540
  •  /  km From You
Overview

Havblikk camping på Nesna er en stor helårsåpen camping med hytter, leiligheter og rom av høy og enklere standard. Campingen ligger kun 30 km nord for Sandnessjøen og har Nord Norges største vannsklie og ikke minst Aurora Restaurant og Livescene.

Overnatting
Campingplassen har totalt 132 sengeplasser fordelt på 30 enheter. Alle enheter er røykfrie. Det er 140 caravanplasser og 50 teltplasser.  Her kan du bo i store høystandard hytter, enkle sommerhytter, leiligheter eller rom.  I kiosken får du kjøpt kiosk -og dagligvarer. Havblikk camping er husdyrfri og røykefri.  

Aurora restaurant
En uformell restaurant som har tatt mål  av seg å være blant Helgelands beste kjøkken. Her får du spennende retter basert på lokale råvarer.

Aurora Live scene
I tilknytning til restauranten er det også en fult utstyrt live scene.  Følg med på Havblikks Facebookside for konserter m.m. 

Sykkelutleie
Ønsker du en kortere eller lengere sykkeltur har Havblikk gode sykkler til utleie. Inkludert i leien er hjelm og sykkelveske. Det er også muligheter for enveis leie til Brønnøysund, Sandnessjøen og Ørnes mot et tillegg i prisen. Fra Havblikk er det flotte dagsturmuligheter ut til Nesnaøyene. 

Nord-Norges største vannsklie
I sommerhalvåret er den populære vannsklia åpen hver dag (om været tillater det).  

Kajakk utleie og kajakk kurs
Havblikk camping ligger i sjøkanten og er et utmerket utgangspunkt for padleturer.  Du kan leie kajakk eller bli med på et kurs. Aktivitetsbedriften Hav og Fritid har sin base her.  Kontakt dem for mer informasjon. 

Andre aktiviteter.
Andre aktiviteter du finner ved Havblikk camping er; minigolf, sandvolleybane, havfiske, havrafting, skjærgårdscruise og dykking. padling,

Hvordan komme seg til Nesna
Havblikk Camping ligger i Nesna sentrum ved Fv 17 - Kystriksveien. Nesna anløpes flere ganger i døgnet av hurtigbåter, ferger og hurtigruta. 3 flyplasser (kortbanenett) innen 1,5t rekkevidde.

De gode kommunikasjonene gjør også Nesna til et godt utgangspunkt for å oppleve resten av Helgelandskysten. Ta f.eks. hurtigbåten til Lovund eller Træna. 

 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad