Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search


Herøy Brygge

  • Herøyholmen, HERØY
  • +47 75059310
  •  /  km From You
Overview

Herøy Brygge ligger sentral på øya Herøy langs Kystriksveien Fv17, bare 2 km fra ferjekaia Flostad. Her kan du overnatte i rom. Noen av rommene har plass til 4 personer. Herøy Brygge har en kafeteria med uteservering og utsikt mot De Syv Søstre.

Herøy Brygge ligger sentral på øya Herøy langs Kystriksveien, bare 2 km fra ferjekaia Flostad. Her kan du overnatte i rom. Noen av rommene har plass til 4 personer. I brygga ligger også et serveringsted med flott utsikt mot De Syv Søstre. Frokost er inkludert i overnattingsprisen, men du kan også velge overnatting uten frokost til en redusert pris.

Herøy Brygge tilbyr et variert mattilbud.  Dagens Meny består av hjemmelaget husmannskost og i tillegg får du også pizza, burgere m.m. Her får du både frokost, kafe & kaker, lunsj og middag. 

I umiddelbar nærhet ligger butikk, bensinstasjon, bank osv.

Herøy Brygge er et flott utgangspunkt for å utforske denne delen av Kystriksveien og Helgeland på.  Naboøya Dønna er et naturlig utfluktmål og bruforbindelsen gjør det lett å ferdes mellom øyene. Dønnamannen er en flott topptur. En kort ferjetur unna ligger Petter Dass Museet i Alstahaug og fjellrekken De Syv Søstre. Noen av toppene har utgangspunkt i Søvik (hvor du kommer i land med ferje fra Herøy), mens andre ligger lengere nord og da er du avhengig av bil/sykkel.  

Herøy er et eldorado for sykkelturer med et flatt og sykkelvennlig landskap.  Sykkel får du leid på turistkontoret som ligger på Flostad ferjeleie.  Book din sykkel her. 

På Herøy anbefaler vi et besøk på den helt spesielle blomsterbutikken Etcetera som ligger bare få minutters kjøring fra Herøy Brygge (på veien mot Dønna).  Butikken drives av flere ganger norgesmester i blomsterdekor. 

Fra Seløy på Herøy går det RIB turer ut i skjærgården.  Den to timer lange turen inkluderer blant annet besøkt til det gamle fiskeværet Sandsundvær og arrangøren lover at du får se havørn.  


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad