Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search


Hildurs Urterarium

  • Tilrem, BRØNNØYSUND
  • +47 41515213
  •  /  km From You
Overview

Hildurs Uterarium har vært et samlingspunkt for mennesker helt siden vikingtiden, og ennå den dag i dag samles folk fra fjern og nær for å nyte fantastisk natur, smakfull mat og godt selskap. Vi som ønsker deg velkommen på Hildurs Urterarium ser på oss selv som en stor familie. I stor grad er vi faktisk det, og det er vårt eget hjem vi inviterer deg inn i.

Urtehage med sommerkafé 

Hagekafeen og urtehagen er åpen hver dag (i sommersesongen) fra kl. 12-17. Fra kl 12 - 17 selges enkle lunsjretter med lokale råvarer (både kalde og varme). Maten kan nytes inne i selve kaféen eller ute blant urter og fuglesang. Gårdsbutikk med Hildurs egne produkter - krydder, majones, oljer, og marmelader. 

Hver lørdag og søndag fyrer vi opp i bakerovnen og serverer vår populære urtepizza, en smaksopplevelse du ikke vil gå glipp av! I sommerkafeen vil du også finne et galleri med utsalg og en liten butikk. 

Urtehagen

Urtehagen med over 200 planter er et praktfullt syn. Her er egne avdelinger for maturter, medisinske urter, giftplanter, og en bibelsk hage. Roser, stauder og rhododendron i rikt monn danner en fargerik ramme rundt gården. Lunsjpakke for grupper Guidet omvisning i hagen med varm lunsj i sagastua. Minimum 15 personer. Forhåndsbestilles.

Restaurant Sagastua

Restaurant Sagastua er en av Kystriksveiens mest spennende restauranter. Grupper kan bestille matooplevelser her hele året, og i sommersesongen er det åpen kveldsrestaurant enkelte ukedager. Lutefiskkveldene og julebordene på Hildurs kan anbefales på det varmeste.

Les mer om Restaurant Sagastua

 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien

Opening hours

Jun 20 2019 - Aug 15 2019: Mon, Tue, Wed, Thu, Fri, Sat, Sun: 12:00 - 17:00
See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad