VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Northern Norway Nordland ALSTAHAUG

Kulturbadet Sandnessjøen

  • Torolvsgate 10, SANDNESSJØEN
  • +47 75075555
  •  /  km From You
Overview

Kulturhus og badeanlegg i sentrum av Sandnessjøen. Her kan både store og små kose seg med vannsklie, stupetårn, terapibad med småbarnsone og boblebad. Kulturhuset inneholder også kino, bibliotek, turistinformasjon, og konsertsaler.

Kulturbadet ligger sentralt til nede ved ferjeleiet i sentrum av Sandnessjøen. Vegg i vegg med Kulturbadet finner du Scandic Syv Søstre.

Et moderne bad for hele familien: 
Kulturbadet kan friste med et hovedbasseng  på 25m x 12,5m og 6 baner.  Stupebrett på 1 og 3 meter, stupetårn på 5 meter. 

I tillegg til hovedbassenget finner du et terapibasseng med behagelige 34 grader i vannet utstyrt med trykk/massasjedusj. Rullestolrampe - rullestolbrukere benytter tilgjengelige rullestoler i badet, både til dusjing og adkomst ned i terapibassenget.

Terapibadet har en egen sone for småbarn (dybde ca.30 cm). 

Her finner du også en vannsklie (60 meter), boblebad og badstu. I tilknytning til badet er det også en kiosk hvor du får kjøpt snacks og ikke minst badetøy om du trenger det.  

Kino
Kulturhuset huser en kinosal med plass til 103 personer..Kinoen er utstyrt med topp moderne digitalt kinoutstyr, - 3D og 4K bilde og Dolby Atmos- lydsystem. Her finner du kinoprogrammet.   

Konserter og kulturarrangement: 
Her finner du informasjon om hva som skjer. 

Bibilotek og turistkontor:
Kulturbadet har et innholdsrikt bibilotek. Her har du muligheten til bla. lese lokale aviser. Turistkontoret (Helgeland Reiseliv) er samlokalisert med bibliteket. Ta turen innom for å få tips og råd til hva du kan gjøre når du besøker Sandnessjøen.  

Kortferietips med utgangspunkt i Sandnessjøen
Sandnessjøen er et fantastisk utgangspunkt for store opplevelser på Helgelandskysten - enten du er på reise langs Kystriksveien, eller ønsker en spennende langweekend med Sandnessjøen som base.. Sjekk ut dette tipset. 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages