Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search


Myken Bed & Breakfast - seng og suppe

  • +47 93440078
  •  /  km From You
Overview

Myken seng og suppe, B&B ligger på det lille sjarmerende fiskeværet Myken ytterst på Helgelandskysten i Rødøy kommune. Her tilbys det overnatting i campingvogn på innendørs campingplass, eller på standard rom.

Begrepet «standard rom» er kanskje litt misvisende. På Myken seng og suppe er det skolekjøkkenet og lærerrommet i den gamle skolen, som har blitt omgjort til flotte dobbeltrom.

Er du ute etter en helt unik opplevelse er den innendørs campingplassen stedet. Her kan du leie deg en liten, vintage campingvogn som er omgjort til komfortabel soveplass for to. På campingplassens fellesareal kan du slappe av i fluktstolene under palmene.

Myken seng og suppe har totalt 10 sengeplasser fordelt på to dobbeltrom, i tillegg til tre dobbeltrom i campingvognhotellet. Det er felles bad og sanitærrom for gjestene.

Myken Bed & Breakfast tilbyr overnatting og deilig, enkel, hjemmelaget mat. Den hjemmekoselige kafeen har åpent hver dag fra kl 09.00 til ca 24.00. Her serverer frokost, lunsj og middag samt deilige kaker og desserter. All mat er hjemmelaget og basert på lokale råvarer. Vi serverer drikke i alle varianter. Reservasjon er ikke nødvendig.

Priser for sesongen 2019

Overnatting 700,- per person inkl. frokost

Oppredde senger og håndklær er inkludert i prisen. 

Myken: Store opplevelser ytterst i havgapet

På Myken kan du besøke verdens nordligste arktiske whiskey destillery, spise på restauranten Bruket Bord og Bar, og selvfølgelig - oppleve fantastisk natur og et gjestfritt øysamfunn. 

Dette kan du oppleve på Myken, og slik kommer du deg hit !

 

 


 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad