Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
Overview

I det gamle fiskemottaket i det tradisjonelle fiskeværet Myken, 32 km fra fastlandet, finnes nå verdens første arktiske whiskydestilleri, som startet opp i 2014.

Her foredles byggmalt og avsaltet sjøvann fra Vestfjorden til whisky av ypperste kvalitet, hjulpet av vær og vind og ekstreme maritime lagringsforhold. I tillegg produseres gin for de lange, lyse sommernetter. Varene fra Myken må kjøpes på Vinmonopolet, men smaksprøver fås kjøpt i naborestauranten. I tillegg til omvisninger har vi en suvenir-butikk med godsaker for whiskyinteresserte.

Omvisninger i sommersesongen kl. 16:00 man-lør (søndag: 13:00). Kr. 120,- pr. pers. Kr. 130,- ekstra for to smaksprøver i restauranten. Utenom sommersesongen: ring eller send e-post. 

Myken: Store opplevelser ytterst i havgapet

På Myken kan du besøke verdens nordligste arktiske whisky destilleri, spise på restauranten Bruket Bord og Bar, og selvfølgelig - oppleve fantastisk natur og et gjestfritt øysamfunn. 

Dette kan du oppleve på Myken, og slik kommer du deg hit !


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Green Travel
The Myken Destilleri has obtained certification for their environmental efforts by:
Environmental certification of private and public enterprises, also tourism.
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad