Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Offersøy camping

  • Offersøy, TJØTTA
  • +47 91705564
  •  /  km From You
Overview

Offersøy Camping ligger ved fylkesvei 17, 33 km sør for Sandnessjøen og 8 km nord for Tjøtta. Campingplassen ligger i vannkanten med utsikt mot havet.

Overnatting i hytter og bobil/campingvogn/telt

Offersøy camping tilbyr overnatting i velutstyrte hytter - totalt er det 10 hytter i forskjellige størrelser som leies ut. Det er mange plasser for bobiler og campingvogner, de fleste nede ved havet. Det er også mulighet for å slå opp telt på campingen. Det er lekeplass og grillhus på plassen. 

Fiske og båtutleie

Ved Offersøy har det alltid vært et rikt fiske etter torsk, sei, hyse/kolje, sild, flyndre og steinbit. I løpet av de siste årene har det blitt fisket mer kveite og makrell enn tidligere.

Med båtene tar det fra 10 til 25 minutter ut til fiskeplassene. Offersøy camping tilbyr moderne båter på 18 – 19 fot med motorer på 50 – 60 hk. Båtene har også gps og ekkolodd.

Offersøy - den perfekte base for å oppleve Helgelandskysten !

Offersøy camping ligger kun 30 km sør for Sandnessjøen, med 15 km til De Syv Søstre, 8 km til båten over til Vega, og 15 minutter til båten over til Herøy/Dønna. Offersøy er derfor den perfekte base for en Helgelandsferie. Les mer om Øyhopping med sykkel på Helgeland her, eller vandring i De Syv Søstre

Offersøy camping leier ut sykler og kan hente/bringe på flyplassen etter avtale !


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad