Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search


Svang

  • Storgata 77, BRØNNØYSUND
  • +47 96044193
  •  /  km From You
Overview

Velkommen til Svang Restaurant og Vinbar midt i hjertet av Brønnøysund sentrum. Svang serverer norsk og nordisk mat basert på lokale råvarer, gjerne ispedd inspirasjon fra både asiatisk og ulike europeiske kjøkken. 3-7 retters skiftende meny etter råvaretilgang/sesong.

Lokale råvarer fra Brønnøysund og Helgeland

Svang har en målsetting om å maksimere bruken av lokale råvarer og jobber kontinuerlig med samarbeid med produsenter på Helgeland. Noen eksempler: Fisken er fersk fra fiskemottaket i Brønnøysund, Saltemark gård leverer bær, Stavsmarken gård leverer spekematen til Tapasen, og Torgartunet gård leverer lam. 

Lekent kjøkken, og skiftende meny

Selv om kjøkkenet er nordisk kjører ikke Svang en spesifikk stil, men heller etter humør, sesong og inspirasjon. Med ansatte som har bakgrunn fra Helgeland, Trøndelag, Italia, Spania og Asia ligger veien åpen til å gi nytt liv til gamle norske oppskrifter samt gå opp noen nye veier. Menyen skiftes ut regelmessig.

På Svang vil du alltid finne både kjøtt og fisk på menyen, i tillegg til innslag av tapas, spekefat og ost. 

Bestilling / bordbestilling

På Svang kan du droppe innom, men vi anbefaler alltid bordbestilling for å sikre ledig bord. Beregn ca 1-2 timer på 3/4 retters meny og sett av 3-4 timer for 5-7 retters meny. 


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad