Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Terråk Gjestegård

  • +47 91644071
  •  /  km From You
Overview

Gjestegården ligger i sentrum av Terråk i Bindal kommune med flott utsikt over havet, og tilbyr overnatting i 11 store nyoppussede rom. Et enkeltrom, 6 dobbeltrom, og 4 suiter. Alle er utstyrt med eget bad med dusj.

På tunet er det også 2 tømmerhytter til leie; hver med 6 senger fordelt på 3 rom, fullt bad og kjøkken. Gården er et fullservice-hotell med bar, restaurant og gode møtefasiliteter. Terråk Gjestegård kan arrangere møter og konferanser med topp moderne utstyr for opp til 90 sittende gjester. Det er trådløst WiFi i begge etasjer og alle rom. Gjestegården er midt i sentrum av Terråk der du finner en del butikker, frisør, Coop, samt Bindalsmuseet. 

Restauranten kan tilby en meny basert på lokale råvarer; vilt fra elg og hjort, fisk og annen husmannskost. På fredager er det Pizzakveld med alle typer hjemmelaget pizza. 

Gjestegården er ca 10 minutter kjøring fra RV 17. Det er ca 1 times kjøring fra gjestegården til ferja til Leka, og omtrent 2 timer kjøring til Brønnøysund. 

Gjestegården tilbyr sykler for leie for turer til for eksempel; «Mon Amore» på Bangstad, Heilhornet, dagsturer til Leka og Bindalen rundt.

Bindal turistkart med vandreturer

Flott detaljert oversiktskart over Bindal kommune på Sør-Helgeland. Kartet har avmerket 23 flotte vandreturer som er gradert etter nasjonal standard. Turene er også fysisk merket. Kartet har oversikt over overnatting, severdigheter, servering og butikker. Bestill kartet her.


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad