Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search


Torgarhaugen Bed & Breakfast Torghatten

  • Torghattveien 10, BRØNNØYSUND
  • +47 90620072
  •  /  km From You
Overview

Torgarhaugen Bed & Breakfast er et helt nytt overnattingssted ved foten av det sagnomsuste fjellet Torghatten rett utenfor Brønnøysund. Torgarhaugen tilbyr rimelig overnatting i rom med eller uten frokost.

Bed & Breakfast

Torgarhaugen tilbyr 11 rom med eget bad og dusj/toalett, og gode senger med fiberfylte dyner og puter (allergivennlig). To av rommene er handikapvennlige. Rommene er inkludert sengetøy/vask og kan bestilles med eller uten frokost.

I første etasje der rommene ligger er det et kjøkken som kan benyttes av gjestene. Her finns også bestikk og dekketøy (glass, kopper og fat etc.). Det er gratis WIFI inkludert i prisen.

Innsjekk utenom sesong

Torgarhaugens resepsjon har begrensede åpningstider utenom høysesong og benytter da et nettbasert system for booking, betaling, inn- og utsjekk.

Kodelås benyttes for adgang til hovedinngang og rom. Koder sendes ut automatisk via SMS/epost. Koden kan benyttes på hovedinngang og på rommet ditt under hele oppholdet.

Booking skjer via Torgarhaugens hjemmeside.

Kafé / servering

Kafeen på Torgarhaugen serverer lunsj/middag, kaker og drikke og er åpen hver dag året rundt. I sommersesongen er det utvidede åpningstider. Se hjemmesider eller facebook for mer informasjon om åpningstider. All mat lages/bakes i eget kjøkken på Torgarhaugen. 

Opplev Torghatten-hullet

Torgarhaugen ligger ved en av de største attraksjonene langs Kystriksveien - Torghatten-hullet. Turen opp til hullet er kun 15-20 minutter og er vel verdt opplevelsen. Det er også mulig å gå lengre turer i området - blant annet opp til toppen av Torghatten-hullet.


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad