Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Vega camping

  • Floa, VEGA
  • +47 94350080
  •  /  km From You
Overview

Vega Camping ligger idyllisk til ved Floavannet på østsiden av Vega, og tilbyr overnatting i leiligheter og hytter. Campingen kan tilby åpent servicebygg hele året.

Hytter og leiligheter
Vega Camping har 2 hytter, og i 2 etasje på servicebygget er det to hybelleiligheter.Både hyttene og leilighetene er utstyrt med senger, puter, dyner og sittegrupe. Kjøkkenbenk med oppvaskkum og varmt og kaldt vann, kjøleskap, kokelate, koketilbehør, servise og bestikk.

Campingplassen
Campingplassen ligger helt i vannskorpa til Floavannet, og har 24 strømuttak for bobiler og campingvogner. Det er plen på hele området, så det er mykt og godt og god plass for de som reiser med telt. I servicebygget har vi kjøkken med komfyr, oppvaskkum, vaskemaskin og tørketrommel disponibel til alle våre gjester.

Resepsjonen er åpen fra 19.00 til 22.00 om sommeren, og der har vi et lite utvalg av snacks og brus, noe grillmat og engangsgriller. For sykkelturistene har vi lappesaker, og vi er også behjelpelig med å frakte sykler til sykkelreparatør ved behov. Du kan også få tilgang til trådløst internett.

Les mer om Vega her.


  • Last Updated:
  • Source: Kystriksveien
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad