VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Planlegg din drømmereise langs Kystriksveien

God planlegging gir de beste ferieopplevelsene. Langs Kystriksveien kan det være lurt å både sette av nok tid, og å planlegge godt. På disse sidene finner du verktøyene enten du liker å planlegge på egenhånd, eller lar Kystriksveieksperten lede deg fram til drømmereisen.
Kystriksvei-eksperten

La Kystriksveieksperten planlegge turen

Vi i Kystriksveien Reiseliv har over 20 års erfaring med planlegging av turer langs Kystriksveien. Vi vet hvordan dagsetappene bør legges opp for å slippe stress med ferger, og for å få med mest mulig ut av turen. Send inn via vårt skjema, og få tilbake fullstendig turplan med kart, booket overnatting, og skreddersydde aktiviteter etter eget ønske. 

Gå til Kystriksveien turplanlegger

Planlegg reisen selv

Nedenfor finner du en rekke verktøy til hjelp i planleggingen av en tur langs Kystriksveien, blant annet turforslag for både sykkel og bilturer langs Kystriksveien. I vår webshop finner du en rekke nyttige guider og bøker, vi har samlet de mest populære.

Book overnatting og aktiviteter online