Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
Kystriksveien Info-center in Steinkjer Kystriksveien Info-center in Steinkjer
Credits
Kystriksveien Info-center in Steinkjer.
Photo: Olav Breen
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Planlegg din drømmereise langs Kystriksveien

God planlegging gir de beste ferieopplevelsene. Langs Kystriksveien kan det være lurt å både sette av nok tid, og å planlegge godt. På disse sidene finner du verktøyene enten du liker å planlegge på egenhånd, eller lar Kystriksveieksperten lede deg fram til drømmereisen.

Åpningstider Kystriksveien Info-Center (2015)

20. - 30. juni + 1. - 15. august: 
Man - fre 0900 - 1800, lør 1000 - 1800, søn 1200 - 1800

Juli:
Man - fre 0900 - 1900, lør 1000 - 1800, søn 1200 - 1800 

Resten av året:
Man - fre 0900 - 1600.

Kontaktinformasjon

Kystriksveien Info - Center
Postboks 91, Sørsileiret
7701 Steinkjer
(Besøksadresse, Sjøfartsgata 2A, 7714 Steinkjer).
E-post: post@kystriksveien.no
Telefon: 74 40 17 17

På Kystriksveien Info - Center finner dere også Visitinnherred, som er den lokale destinasjonen for kommunene Steinkjer, Snåsa, Inderøy, Verdal og Levanger. Innherred ligger midt i det Trønderske matfatet, og her er det mange spennende ting å gjøre ! Ta en titt på visitinnherred.com

Sykkelutleie langs Kystriksveien

Kystriksveien Reiseliv leier ut sykler fra Steinkjer, og har også nært samarbeid med de andre utleiestedene langs ruta. For en komplett oversikt over sykkelutleie - gå til Kystriksveien booking, og turer og ruteforslag finner dere på våre sykkelsider.

Kystriksveien webshop

I Kystriksveien webshop finner dere alt materiellet dere trenger for å planlegge en reise langs Kystriksveien. Hvert år gir vi ut "Kystriksveien Reisehåndbok", som er en gratis praktisk guide med oversikt over overnatting, aktiviteter, attraksjoner, og fergeruter. Men det finnes også en rekke andre nyttige brosjyrer og bøker å ta med seg. 

Book overnatting og aktiviteter

På våre bookingsider kan dere søke og booke hos mange av overnattingsbedriftene langs Kystriksveien. I tillegg ligger det ute mange spennende aktiviteter som f.eks båtturer, kajakkturer/kurs, sykkelutleie og mye mer. 

Ønsker dere hjelp til å planlegge turen ?

Kystriksveien Reiseliv planlegger hvert år turer for hundrevis av turister som reiser langs Kystriksveien, og vi kjenner de ulike tilbudene langs ruta veldig godt. Gå inn via vår turplanleggingsside, så legger vi opp turen dag-for-dag ferdig booket med overnatting, transport, og forslag til aktiviteter underveis. Enklere blir det ikke. 

Meld dere på vårt nyhetsbrev

Vårt nyhetsbrev sendes ut 2 - 6 ganger i året, og inneholder gode råd og tips fra oss som kjenner Kystriksveien best ! Meld dere på her.