Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Turplanlegging, booking og transport Namdalskysten

Piknik på Idylliske Abelvær.
Photo: Olav Breen

La oss skreddersy turen

La oss planlegge din reise på Namdalskysten. Send inn skjema med informasjon, så tar vi kontakt  innen kort tid og kommer med et forslag tilpasset dine ønsker. Dette er en gratis tjeneste i 2019.
På disse sidene finner du også informasjon om transport til/fra Namdalskysten. Velkommen til Namdalskysten 
Ønsker du å snakke med oss direkte, send en SMS til 473 59 190, så ringer vi deg opp !

Turforslag

Gå til turforslag

Send inn skjema:

Transport til/fra Rørvik og Namsos

Rørvik og Namsos er hovedinnfallsportene til Namdalskysten. Den raskeste og enkleste måten å komme seg til disse byene på er med fly. Widerøe flyr per dags dato (januar 2019) direkteflyvninger fra Østlandet som lander både i Namsos og Rørvik, men en kan også fly til Trondheim og sette seg på tog til Steinkjer, og så buss til Namsos. Hurtigruta anløper Rørvik to ganger (sør og nordgående hurtigrute møtes i Rørvik på kvelden). 

 • Buss

  Buss / Tog

  Til Namsos: Det går regelmessig bussforbindelse mellom Steinkjer og Namsos, og det går regelmessig togforbindelse mellom Trondheim og Steinkjer. Det gjør det ganske enkelt å komme seg til Namsos sørfra. Det er også mulig å komme seg fra Rørvik/Leka med buss til Brønnøysund og Grong (med tog videre).

  Togtider Trondheim - Steinkjer (NSB)
  Busstider Steinkjer - Namsos
   

 • Fly

  Fly

  Rørvik Lufthavn, Ryum, ligger 6,4 km fra Rørvik sentrum og betjenes av Widerøe Flyselskap. Det går direkterute til/fra Namsos,Trondheim og Oslo. Rutene endrer seg (spesielt direkterutene) så sjekk avganger med Widerøe her. 

  Namsos Lufthamn ligger 4 km fra sentrum og betjenes av Widerøe. Det går direkterute til/fra Rørvik,Trondheim og Oslo. Rutene endrer seg (spesielt direkterutene) så sjekk avganger med Widerøe her.  

 • Hurtigruten

  Hurtigruten

  Nordgående og sørgående hurtigrute møtes i Rørvik ca 2100 hver kveld. Hurtigruta er derfor en effektiv måte å reise Rørvik - Brønnøysund (ankomst ca 0100), eller fra Brønnøysund - Rørvik om ettermiddagen. Til Trondheim ankommer Hurtigruten neste morgen. 

  Hurtigruten

Brosjyrer og kart

Leka guide

Turistguide Leka

I Lekabrosjyren finner dere oversikt over overnatting, aktiviteter og severdigheter på Leka, og kart.

Bestill

Reisehåndboka 2019

Kystriksveien Reisehåndbok

Kystriksveien Reisehåndbok er et "must" for den som skal reise langs Kystriksveien. Den inneholder informasjon om ferjeruter, attraksjoner og overnatting. 

Bestill

Sykling fra Steinkjer til Leka

Sykling – fra Steinkjer til Leka

Gratis sykkelkart med 10 ruteforslag mellom Steinkjer og Leka. Gode kart og beskrivelser og et must om du skal sykle på Namdalskysten.

Bestill

Bindal kart

Turistkart Bindal

Flott detaljert oversiktskart over Bindal kommune på Sør-Helgeland. Kartet har avmerket 23 flotte vandreturer som er gradert etter nasjonal standard. 

Bestill

Sykkelpakke

Den ultimate sykkelpakken

Om du planlegger en sykkeltur langs Kystriksveien eller i Trøndelag er «den ultimate sykkelpakken» en god start. 

Bestill

Reiseguide Olav Breen

Reiseguide Kystriksveien – Olav Breen

Liker du å «lese deg opp» før reisen er dette boken for deg. Denne boken tar for seg dybdeinformasjonen, mens Kystriksveiens reisehånbok (gratis) omhandler mer faktainformasjon som ferjeruter, hvor du kan bo osv.

Bestill