Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Med sykkel langs Kystriksveien Med sykkel langs Kystriksveien
Credits
Opplev Kystriksveien med sykkel.
Photo: Olav Breen
Campaign
Partner

Med sykkel langs Kystriksveien

Kystriksveien byr på noen av Norges beste sykkelopplevelser. Øyhopping med sykkel på Helgelandskysten og Namdalskysten er to av de mest populære. Det er fra sykkelsetet en virkelig får tid til å nyte naturen langs Kystriksveien. Takket være flere hurtigbåter og ferjer i området er det enkelt og dra fra sted til sted og fra øy til øy med sykkelen.  På strekningen Brønnøysund til Dønna/Sandnessjøen tilbyr vi også bagasjetransport.
Sykkelutleie Kystriksveien
Credits
Sykkelutleie Kystriksveien.
Photo: Olav Breen

Book sykkelutleie langs Kystriksveien.

Ser oversikt over sykkelutleie og book online her.
Credits
Sykkelutleie Kystriksveien.
Photo: Olav Breen

Nyhet: Bagasjetransport langs hele Kystriksveien

Kystriksveien Reiseliv tilbyr nå bagasjetransport for syklister langs hele Kystriksveien !  Det eneste dere trenger å tenke på er å sette dere på sykkelen, så frakter vi bagasjen fra sted til sted. Enklere blir det ikke. 

Tilbudet gjelder fra Stjørdal (Trondheim Lufthavn Værnes) langs Kystriksveien til Bodø, inkludert øyene. Bagasjetransport må forhåndsbestilles i god tid. 

Bestill bagasjetransport her.

Sykkelutleie Kystriksveien

Det er mulig å leie sykkel flere steder langs Kystriksveien, og de fleste av disse kan bestilles online. 

Du kan f.eks. leie sykkel i Brønnøysund og levere den tilbake i Sandnessjøen, eller omvendt. Syklene kan hentes eller leveres enten på turistkontoret eller på flyplassene. 

Bestill sykkelutleie her.

Fly & Bike

I samarbeid med Widerøe’s Flyveselskap tilbyr vi Fly & Bike fra flyplassene i Namsos, Rørvik, Brønnøysund, Sandnessjøen og Bodø.  Dette innebærer at du kan hente og levere sykkelen på flyplassen.

Kystriksveien Reiseliv er behjelpelig med å organisere enveisleie langs hele Kystriksveien, ta kontakt på telefon 74 40 17 17 for informasjon om enveisleie. Eller kontakt oss på post@kystriksveien.no