Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Trøndelag Trøndelag OPPDAL

Bjerkeløkkja

  • Spælavegen 347, Oppdal
  • +47 48046300
  •  /  km From You
Overview

Drøm dere bort i våre eventyrlige omgivelser. Fra stabbur til storstue, vi stiller med overnattingsmuligheter for konferansegjester så vel som vennegjenger og familier. Vi har også mulighet for selvhushold.

De fantastiske gamle byggene, et førsteklasses kjøkken og vakre omgivelser gir en unik ramme for weekendopphold, kurssamlinger, kick off, bryllup og andre feiringer.

Sov godt
35 rom /71 senger, alle rom med eget bad.
Fra stabbur til storstue, vi stiller med overnattingsmuligheter for vennegjenger og familier så vel som konferansegjester. Vi har også mulighet for selvhushold i egne hytter. Alle rom har internett.

Det gode selskap
Her kombineres det beste fra to verdener - historisk med topp moderne. Bjerkeløkkja består av 12 store og små tømmerbygninger.

Restauranthuset Stallen med herskapelige konferansesaler og sjarmerende grupperom. Største konferansesal rommer 100 personer med bordoppsett.

Hovedrestauranten rommer 100 personer, men vi har også mindre selskapslokaler. Kjøkkensjefen serverer alt fra hverdagsmat til 6-8 retters menyer. Restauranten er åpen for grupper. Må bestilles på forhånd.

I sommersesongen har vi overnatting og frokost også for individuelle gjester. Vil dere stelle maten selv i en av hyttene er det mulig, eller dere kan bestille catering fra kjøkkenet.

Rom for feiring
I ærverdige selskapslokaler inviterer vi til deres neste selskap. Til bryllup og andre feiringer har vi alle ingredienser til et minneverdig arrangement.

Aktiviteter og underholdning
Vi arrangerer og tilrettelegger aktiviteter og underholdning året rundt både i nærområdet rundt Bjerkeløkkja eller i Oppdal ellers. Spør oss - vi tilrettelegger!

 


  • Last Updated:
  • Source: Trøndelag Reiseliv AS
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages