Skip to main content
Unknown Component
civid: 585abd5d5b7cc076f3a3c6d8
name: plugins_common_social_share (widget)

Oppdal

TripAdvisor rating of 4.5

19

Bortistu Gjestegard

Book

Hit kommer du som ønsker å bo tettest på naturen og historien. Bortistu Gjestegard ligger i hjertet av Trollheimen, med et mylder av godt oppmerkede turstier både vinter og sommer.

Innerst i Storlidalen finner du eventyrlige Bortistu Gjestegard. Der veien tar slutt - og alt begynner. Garden er omkranset av ei fjellrekke du kan miste pusten av, her kan du skru tiden langt tilbake, finne roen og bare nyte omgivelsene, rett ved langrennsløypa og et fantastisk topptureldorado.

Hit kommer du som ønsker å bo tettest på naturen og historien. Bortistu Gjestegard ligger ved foten av Trollheimen landskapsvernomårde, med et mylder av godt oppmerkede turstier både vinter og sommer. Herfra kommer du også enkelt inn på Trondhjems Turistforeningens godt merkete TT-stier. Viser været seg fra sin beste side er det flotte bademuligheter i Ångardsvatnet.

Bortistu Gjestegard leier ut sykler, kano og fiskeutstyr. 

Hit har gjester funnet veien siden 1880-årene. Garden har vært i familiens eie det siste århundret, og kost og losji har stått sentralt siden da. Gardens unike historie er formidlet i fotogalleriet og utstillingene rundt omkring i Bortistu og vertskapet tar deg gjerne med på en omvisning.

Maten er laget med sjel og en god del lokale råvarer. Vår spesialitet er bassturøkte lammelår. Disse kan du også få kjøpt med deg hjem i vårt Gardsutsalg eller i vår nettbutikk.


Last updated: 03/26/2024

Source: Trøndelag Reiseliv AS

Bortistu Gjestegard

Book

Sider du nylig har besøkt