Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Trøndelag Trøndelag OPPDAL

Bortistu Gjestegard

  • Storligrenda 25, Oppdal
  • +47 91556287
  •  /  km From You
Overview

Hit kommer du som ønsker å bo tettest på naturen og historien. Bortistu Gjestegard ligger i hjertet av Trollheimen, med et mylder av godt oppmerkede turstier både vinter og sommer.

Innerst i Storlidalen finner du eventyrlige Bortistu Gjestegard. Der veien tar slutt - og alt begynner. Garden er omkranset av ei fjellrekke du kan miste pusten av, her kan du skru tiden langt tilbake, finne roen og bare nyte omgivelsene, rett ved langrennsløypa og et fantastisk topptureldorado.

Hit kommer du som ønsker å bo tettest på naturen og historien. Bortistu Gjestegard ligger ved foten av Trollheimen landskapsvernomårde, med et mylder av godt oppmerkede turstier både vinter og sommer. Bor du her, parkerer du bilen, og finner langrennsløypa rett ved hytteveggen. Storlidalen og Lønset er også et eldorado for toppturer på randonee-ski!

Hit har gjester funnet veien siden 1880-årene. Garden har vært i familiens eie det siste århundret, og kost og losji har stått sentralt siden da. Gardens unike historie er formidlet i fotogalleriet og utstillingene rundt omkring i Bortistu og vertskapet tar deg gjerne med på en omvisning.

Maten er laget med sjel og en god del lokale råvarer. Vår spesialitet er bassturøkte lammelår. Disse kan du også få kjøpt med deg hjem i vårt Gardsutsalg eller i vår nettbutikk.

I Storlia er det åpen kafé hver søndag med kaker, songraut og vafler, kanelboller o.l. Inni mellom tilbys også varmmat. Vi deler på å ha åpent; oddetallsuker hos Bortistu, og i partallsuker hos naboen Storli Gard. Se etter plakat på parkeringsplassen om hvem av oss som har åpent. 


  • Last Updated:
  • Source: Trøndelag Reiseliv AS
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages